Mirusios moters kūną iš jos pačios buto Kaune išnešti pavyko ne iš karto – trukdė kalnai šiukšlių

Kauno ugniagesiai ketvirtadienio vakarą net du kartus vyko į tą patį butą Verkių g. Visų pirma policija jų prašė pagalbos patenkant į butą, kuriame rasta mirusi moteris. Vėliau ugniagesiai kūną padėjo išnešti. Tačiau per kalnus šiukšlių, tai padaryti pavyko ne iš karto.

Mirusios moters kūną iš jos pačios buto Kaune išnešti pavyko ne iš karto – trukdė kalnai šiukšlių.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Mirusios moters kūną iš jos pačios buto Kaune išnešti pavyko ne iš karto – trukdė kalnai šiukšlių.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-09-03 08:58, atnaujinta 2021-09-03 09:15

Kaip pranešė Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, rugsėjo 2 d. apie 21 val. 30 min. policijos pareigūnai ugniagesius iškvietė į Verkių g. Buvo įtariama, kad bute gali būti miręs žmogus, tačiau policijai niekaip nepavyko patekti į vidų.

Ugniagesiai duris atidarė laužtuvu, tačiau į buto vidų įeiti niekam nepavyko - butas buvo užkrautas šiukšlėmis. Tad galiausiai gelbėtojai išdaužė langą ir tik taip pateko į butą.

Viduje rastas moters kūnas. Pareigūnai pradėjo tyrimą mirties priežasčiai nustatyti, policija taip pat tikslina mirusios moters tapatybę.

Tuo tarpu gelbėtojai, atlikę darbus, susirinko įrangą ir grįžo į dislokacijos vietą. Bet netrukus (apie 0 val. 35 min.) policija jų vėl paprašė grįžti, nes reikia pagalbos moters kūną išnešant iš buto.

Atvykę ugniagesiai policijos prašymo iš karto įvykdyti negalėjo dėl šiukšlėmis užverstų buto durų. Teko laukti, kol miesto sanitarinė tarnyba atkraustys šiukšles. Ir tik tuomet ugniagesiai mirusią moterį išnešė ir perdavė ją ritualinių paslaugų darbuotojams.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.