Linksmybės pramogų parke baigėsi skausmingai: vyrą teko sudrausminti ir darbuotojams

Iš pamėgto Raubonių parko (Pasvalio r.) vienas Panevėžio rajono gyventojas grįžo su nekokiais įspūdžiais – leisdamasis čiuožykla jis patyrė nugaros traumą.

 Vyras pramogų parke susižeidė nugarą.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
 Vyras pramogų parke susižeidė nugarą.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 7, 2021, 9:17 AM

Apsilankymas Pasvalio rajone esančiame Raubonių parke 32 metų vyrui baigėsi skaudžiai. Policijai pareiškimą parašęs vyras nurodė, kad čiuoždamas čiuožykla susižeidė nugarą.

Visa tai nutiko beveik prieš mėnesį, tačiau nukentėjėlis tik dabar kreipėsi pagalbos į policiją. Raubonių parke viena šalia kitos įrengtos dvi trasos. Viena leidžiama čiuožti ir vaikams, o kita skirta suaugusiesiems, mėgstantiems ekstremalius potyrius. Čiuožykla lankytojai leidžiasi sėdėdami specialiose padangose.

Daug emocijų žmonės patiria tuomet, kai nusileidę nuo šlaito pasiekia trasoje esantį trampliną ir staiga pakyla aukštyn, o paskui nukrinta ant apačioje esančio didelio pripučiamojo čiužinio.

Toks nusileidimas panevėžiečiui buvo nesėkmingas.

Pasak administratorės, čiuožykloje nusileidęs vienas vyras parko darbuotojui pasiskundė, kad užsigavo nugarą, tačiau vos tik nulipęs nuo padangos jis esą pareiškė, jog vėl norėtų nusileidimą pakartoti.

„Išgirdęs, kad lankytojas jau seniai turi stuburo išvaržą, darbuotojas nebeleido jam antrąsyk leistis trasa“, – tvirtino administratorė.

Ji nurodė, kad prie trasų pakabintos taisyklės, nurodančios, kokius negalavimus turintiems ir kokio amžiaus asmenims draudžiama čiuožti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją