Praėjusios paros avarijose sužeisti 5 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad rugsėjo 14-ąją, antradienį, pirminiais duomenimis, 5-iuose eismo įvykiuose sužeisti 5 žmonės, tarp jų – 1 nepilnametis. Į įvykius pateko motociklo, traktoriaus, dviračio, elektrinio paspirtuko vairuotojai.

 Praėjusios paros avarijose sužeisti 5 žmonės.<br> LKPT nuotr.
 Praėjusios paros avarijose sužeisti 5 žmonės.<br> LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 15, 2021, 10:11 AM, atnaujinta Sep 15, 2021, 10:14 AM

Transporto priemonių susidūrimų – 4 atvejai, užvažiavimų ant pėsčiųjų – 1. Esant šlapiai kelio dangai ir tamsiuoju paros metu – po 1 įvykį. Miestuose – 4 eismo įvykiai (Vilniuje, Kaune, Jonavoje, Marijampolėje).

Ryte, po aštuntos, Jonavoje, J.Ralio gatvėje (danga šlapia), atbulomis krovininiu automobiliu „Citroen“ (iki 3,5 t) važiuodamas 37 metų vyras, Latvijos Respublikos pilietis, nepastebėjo už transporto priemonės ėjusios garbaus amžiaus moters, ją kliudė ir sužeidė. Nukentėjo 90 metų pėsčioji.

Popietę, po antros valandos, įvyko 3 eismo įvykiai. Kaune, Nemuno gatvėje, automobilio „BMW 5ER Reihe“ 35 metų vairuotoja, išvažiuodama iš aikštelės ir sukdama į dešinę, nepraleido dviračių taku važiavusio dviračio ir su juo susidūrė. Nukentėjo ir į ligoninę nuvežtas 62 metų vyras.

Vilniuje, Titnago ir Šaltupio gatvių sankryžoje, automobiliu „Toyota“ į kairę sukdamas 60 metų vyras nepraleido pagrindiniu keliu tiesiai važiavusio motociklo „Honda“ ir su juo susidūrė. Sužeistas šią transporto priemonę vairavęs 25 metų vyras, Ukrainos pilietis (pirminiais duomenimis, jis paguldytas į ligoninę).

Marijampolėje, Vytauto gatvėje, 38 metų moteris, vairuodama automobilį „Audi A4“ ir sukdama į dešinę (teritoriją), susidūrė su elektriniu paspirtuku. Juo važiavo ir nukentėjo 12 metų mergaitė.

Vakare (apie 21 val.), Kėdainių rajone, automobilį „Toyota RAV4“ vairavęs 48 metų vyras nepastebėjo tą pačia kryptimi važiavusio traktoriaus „MTZ 80L“ ir į jį atsitrenkė. Nukentėjo traktoriaus 35 metų vairuotojas. Pirminiais duomenimis, ratinis traktorius turėjo gedimų.

Per parą užregistruota, pirminiais duomenimis, 50 eismo įvykių. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 3 įvykiai (Klaipėdoje, Panevėžyje, Vilniaus rajone (Pagirių k.)). Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais atvejų – 10 (Rietavo savivaldybėje, Biržų, Kauno, Pakruojo (2), Rokiškio, Tauragės, Ukmergės, Varėnos, Zarasų rajonuose)).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.