Miške prie Vilniaus uogavusią ir pasiklydusią senolę gyvą ir sveiką surado policijos tarnybinis šuo

Miške uogavusi ir pasiklydusi aštuoniasdešimt trejų metų amžiaus senolė rasta gyva ir sveika.

 Miške prie Vilniaus uogavusią ir pasiklydusią senolę gyvą ir sveiką surado policijos tarnybinis šuo.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
 Miške prie Vilniaus uogavusią ir pasiklydusią senolę gyvą ir sveiką surado policijos tarnybinis šuo.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 22, 2021, 3:26 PM, atnaujinta Sep 22, 2021, 3:31 PM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, rugsėjo 21 d. apie 21 val. 31 min. Vilniaus pareigūnai gavo moters pranešimą, kad iš namų Vilniuje, A.P.Kovaliuko g., uogauti Pilaitės link išėjo jos močiutė (gimusi 1938 m.) ir pasiklydo miške, negali išeiti.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato Reagavimo skyriaus tyrėjas (kinologas) Sauliaus Varankevičius tuo metu dirbo Rūdninkų poligone. Per radijo ryšio stotį išgirdęs, kad dingo senolė, nusprendė, jog gali būti naudingas – paskambino sostinės policijos budėtojams ir pasisiūlė pagelbėti. Šio policijos pareigūno dėka senolė, nuklydusi net į Vilniaus r., Zujūnų seniūnijos, Karveliškių kaimo miškus, rasta gyva ir sveika.

Senolės anūkė, dėkodama policijos pareigūnams, džiaugėsi, kad po šio įvykio močiutė jaučiasi gerai, šiuo metu yra namuose. Moteris teigė, kad jos močiutė, nuklydusi gilyn į mišką, sutemoje nesiorientavo, į kurią pusę eiti.

Nors aštuoniasdešimt trejų metų amžiaus senolė gyvena viena, ji yra savarankiška, pati ne kartą lankėsi tame miške, kur ir pasiklydo, be to, ją 4-5 kartus per savaitę lanko artimieji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.