Dėl neatidaus automobilio vairuotojo manevro greitkelyje Raseinių r. apvirto motociklas – sužeisti du žmonės

Raseinių rajone dėl neatidaus automobilio vairuotojo manevro į avariją pateko motociklas – jis apvirto, ligoninėje atsidūrė du žmonės.

 Dėl neatidaus automobilio vairuotojo manevro greitkelyje Raseinių r. apvirto motociklas – sužeisti du žmonės.<br> Facebook/Klaipėdos reidai II nuotr.
 Dėl neatidaus automobilio vairuotojo manevro greitkelyje Raseinių r. apvirto motociklas – sužeisti du žmonės.<br> Facebook/Klaipėdos reidai II nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-09-27 10:25, atnaujinta 2021-09-27 10:41

Kaip pranešė Šiaulių apskrities VPK, rugsėjo 26 d. apie 18 val. 05 min. Raseinių r., Sujainių kaime, automagistralėje Vilnius-Kaunas-Klaipėda, vaikinas (gim. 2002 m.), vairuodamas automobilį „Mini Cooper“, nepastebėjo ta pačia kryptimi važiavusio motociklo BMW K120GT, kurį vairavo vyras (gim. 1959 m.), ir iš greitėjimo juostos staiga persirikiavo į antrą automagistralės eismo juostą.

Šis staigus manevras sukėlė pavojų motociklininkui, šis staiga stabdė ir motociklas apvirto.

Eismo įvykyje sužalotas motociklo vairuotojas, kuriam nustatytas mentės lūžis. Nukentėjo ir motociklo keleivė (gimusi 1960 m.), kuriai nustatytas žastikaulio lūžimas.

Dėl įvykio pradėtas tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.