Kraupi nelaimė Vilniaus rajone: „Audi“ apvirtusi suliepsnojo, žuvo vyras ir moteris

Šeštadienį, 18 val. 10 min. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniaus rajone, Dambriškių kaime, Vilniaus gatvėje eismo įvykio metu apsivertė ir užsidegė lengvasis automobilis, gali būti prispaustų ir sužalotų žmonių.

 Vilniaus rajone apsivertė ir suliepsnojo automobilis, žuvo du žmonės. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Vilniaus rajone apsivertė ir suliepsnojo automobilis, žuvo du žmonės. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-10-02 18:43, atnaujinta 2021-10-03 09:52

Skubios pagalbos tarnybų atstovams nuvykus į avarijos vietą, buvo konstatuota dviejų žmonių žūtis, sudegė automobiliu važiavę 68 metų vyras (gim. 1953 m.) ir moteris (gim. 1957 m.). 

Į įvykio vietą buvo skubiai išsiųstos Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus atstovai naujienų portalui lrytas.lt 18 val. 45 min. pranešė, jog atvykus ugniagesiams gelbėtojams, automobilis buvo apsivertęs ant stogo. 

„Viduje yra du žmonės. Ugniagesiai panaudojo hidraulinę įrangą, kad būtų galima prieiti prie prispaustų žmonių. Dabar jie bus iškeliami ir perduoti medikams.

Greitosios pagalbos medikai patikslino, kad žmonės – be gyvybės ženklų“, – informavo Situacijų koordinavimo skyriaus darbuotojas.

19 val. 10 min. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojai portalui lrytas.lt pranešė, jog abu žmonės žuvo liepsnose.

„Sudegė vyras ir moteris“, – teigė budėtojų dalyje dirbantys pareigūnai.

„Audi A3“, vairuojamas vyro (gim. 1953 m.) nuvažiavo nuo kelio ir apvirtęs užsidegė. Avarijos metu žuvo vairuotojas ir kartu su juo važiavusi moteris“, – pranešė Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis.

Pareigūnai aiškinasi tragedijos aplinkybes, bus pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.