Šiauliuose trimetis iškrito iš penkto aukšto: vaikas paguldytas į ligoninę, policija pradėjo tyrimą

Pirmadienio vakarą Šiauliuose įvyko skaudi nelaimė. Vienas namuose paliktas trejų metų vaikas iškrito iš penktajame aukšte esančio balkono.

Šiauliuose prie daugiabučio rastas sužalotas trimetis.  vaikas iškrito iš penktajame aukše esančio balkono. <br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Šiauliuose prie daugiabučio rastas sužalotas trimetis.  vaikas iškrito iš penktajame aukše esančio balkono. <br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-10-19 07:30, atnaujinta 2021-10-19 09:44

Apie šalia daugiabučio namo gulintį sunkiai sužalotą mažametį pagalbos tarnyboms buvo pranešta 19 val. 20 min.

Šalia namo gulintį sūnų pastebėjo jo 31 metų motina, kuri tuo metu vedžiojo šunį.

Sužalotas mažametis buvo skubiai nuvežtas į Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko kliniką. Vaiką apžiūrėję medikai jam diagnozavo bendrą kūno sumušimą ir politraumą.

Mažametis paguldytas į intensyvios terapijos skyriaus palatą.

Įvykio aplinkybes aiškintis pradėję policijos pareigūnai nustatė, kad nelaimė įvyko tuo metu, kai šunį pavedžioti išėjusi šiaulietė savo trejų metų sūnų namie paliko vieną patį.

Smalsus berniukas nuėjo į balkoną. Nors balkonas yra įstiklintas, vienas jo langas buvo pravertas. Šalia praverto lango buvo rasta kėdutė, ant kurios mažametis pasilypėjo ir neišlaikęs pusiausvyros iškrito per balkoną žemyn.

Įvykį tiriantys pareigūnai surinko medžiagą pagal Baudžiamojo kodekso 137 straipsnį, numatantį atsakomybę už sunkų sveikatos sutrikdymą dėl neatsargumo. Už tokį nusikaltimą baudžiama areštu arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

Ar pradėti ikiteisminį tyrimą, pareigūnai nuspręs tik patikslinę visas šio įvykio aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.