Plaukikas Danas Rapšys Alytuje pateko į avariją – viskas baigėsi deklaracijomis

Žinomas plaukikas Danas Rapšys antradienį Alytuje sukėlė nedidelį eismo įvykį – kaip pats sako, savo automobiliu jis tik įsirėmė į kitą mašiną.

Plaukikas Danas Rapšys Alytuje pateko į avariją – viskas baigėsi deklaracijomis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Plaukikas Danas Rapšys Alytuje pateko į avariją – viskas baigėsi deklaracijomis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2021, 2:30 PM, atnaujinta Nov 17, 2021, 2:44 PM

Lapkričio 16-osios vakaras žinomam plaukikui, Lietuvos ir Europos čempionui Danui Rapšiui nebuvo labai sėkmingas. Apie 19 val. 15 min. Alytuje, netoli darbo biržos vairuodamas automobilį jis įsirėmė į kitą mašiną. Žmonės per incidentą nenukentėjo, automobiliai irgi beveik neapgadinti.

Pats plaukikas portalui lrytas.lt sakė, jog incidentas rimtos žalos nesukėlė, o su kitu vairuotoju susidūrimą pavyko išspręsti taikiai.

„Ten tokia sudėtinga situacija, bet nieko rimto. Tiesiog įsirėmiau į kitą automobilį, susitvarkėme deklaracijas ir tiek. Rėmelis susibraižė ir viskas. Tiesiog, nepasižiūrėjau, nepamačiau ir taip gavosi“, – sakė D.Rapšys.

D.Rapšys žinomas dėl savo pasiekimų plaukimo sporto šakoje. Sportininkas nuo 2012 metų pelnė net 14 medalių ir tris kartus pagerino Lietuvos plaukimo rekordus skirtingose distancijose. 2019 metais jis pelnė „Geriausio Lietuvos sportininko“ apdovanojimą.

D.Rapšys jau dukart varžėsi olimpinėse žaidynėse. 2016 metų Rio de Žaneiro olimpiadoje plaukikas 100 m plaukimo nugara varžybose buvo 24. Toje pačioje rungtyne, bet 200 m distancijoje – 21-as.

4x100 estafetėje su Lietuvos komanda jis buvo 14-as.

D.Rapšys šiemet varžėsi ir Tokijo olimpiadoje – 200 m plaukimo laisvu stiliumi varžybose jis buvo aštuntas, 400 m plaukimo laisvu stiliumi varžybose – 13-as.

D.Rapšys tąkart dalyvavo ir 200 m plaukimo kompleksiniu būdu rungtyje buvo 33-as.

D.Rapšys pasirodė su Lietuvos komanda pasirodė ir 4x100 m estafetės varžybose, bet lietuviai buvo diskvalifikuoti dėl A.Šidlausko ankstyvaus starto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: : Lithuanian challenges in Green Finance and Global Agenda