Sustojęs padėti kitiems slidžioje autostradoje vyras to nesitikėjo – sudaužytas jo automobilis, sužeista keleivė

Apledėjusioje autostradoje sustojęs padėti į avariją pakliuvusiems žmonėms vyras to nesitikėjo - buvo sudaužytas jo automobilis, per incidentą nukentėjo kartu buvusi keleivė.

Sustojęs padėti kitiems slidžioje autostradoje vyras to nesitikėjo – sudaužytas jo automobilis, sužeista keleivė.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Sustojęs padėti kitiems slidžioje autostradoje vyras to nesitikėjo – sudaužytas jo automobilis, sužeista keleivė.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2021, 11:13 AM, atnaujinta Dec 4, 2021, 11:21 AM

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities VPK, gruodžio 3 d. apie 19 val. 23 min. Rietavo savivaldybėje, Girėnų kaime, kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda, pirminiais duomenimis, 1999 m. gimęs blaivus vyras, kuris vairavo automobilį „Audi S5“, pastebėjo priešais įvykusią avariją.

„Audi“ vairuotojas sustojo kelkraštyje ir nuėjo pasiteirauti ar nereikalinga pagalba.

Tuo metu pro šalį važiavęs automobilis BMW X5, kurį vairavo blaivus 1962 m. gimęs vyras, dėl slidžios kelio dangos tapo nevaldomas, nuslydo nuo kelio ir trenkėsi į kelkraštyje stovėjusį automobilį „Audi S5“.

Per incidentą ne tik buvo sudaužytas automobilis „Audi S5“, bet ir sužeista jo keleivė (gimusi 1973 m.). Jai prireikė medikų pagalbos.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.