Prienų rajone ir Birštono savivaldybėje tą pačią valandą į avarijas pateko trys sunkvežimiai

Antradienį greta Prienų ir Birštono - dvi avarijos: vienas sunkvežimis nulėkė nuo kelio į medžius, dar du susidūrė kaktomuša.

Antradienį netoli Prienų - dvi avarijos: vienas sunkvežimis nulėkė nuo kelio į medžius, dar du susidūrė kaktomuša.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Antradienį netoli Prienų - dvi avarijos: vienas sunkvežimis nulėkė nuo kelio į medžius, dar du susidūrė kaktomuša.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2021, 4:24 PM, atnaujinta Dec 14, 2021, 8:58 PM

Pasak Kauno priešgaisrinės apsaugos gelbėjimo tarnybos, gruodžio 14 d. apie 15 val. 54 min. gautas pranešimas, kad Prienų plente, Uosos kaime, Balbieriškio seniūnijoje, Prienų rajono savivaldybėje, sunkvežimis nuvažiavo nuo kelio į mišką, apsivertė ir atsitrenkė į medžius.

Atvykus ugniagesiams, pirminė informacija nepasitvirtino: į griovį buvo nuvažiavę du vilkikai MAN. Atjungti abiejų vilkikų akumuliatoriai. Eismo įvykyje dar dalyvavo 3 lengvieji automobiliai. Jie apgadinti nesmarkiai. Nuvalyta kelio danga.

Vieno vilkiko vairuotojas po GMP apžiūros išvežtas į ligoninę. 

Po 3 min., apie 15 val. 57 min. gautas pranešimas, kad Ivoniškių kaime, Birštono seniūnijoje, Birštono savivaldybėje, kelyje Prienai–Alytus, 5 km nuo Prienų, kaktomuša susidūrė du sunkvežimiai.

Kol kas informacijos apie eismo dalyvių būklę nėra.

Aplinkybės tikslinamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.