Kelias paras ieškotas 15-metis pastebėtas Vilniaus „Akropolyje“

Policija ir globėjai nuo sekmadienio ieškojo iš namų išėjusio ir namo negrįžusio paauglio. Antradienį vakare pranešta, kad vaikinas rastas.

Vilniaus „Akropolyje“ rastas kelias paras ieškotas paauglys.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniaus „Akropolyje“ rastas kelias paras ieškotas paauglys.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-12-14 17:25, atnaujinta 2021-12-15 06:43

Pastarąsias tris dienas socialines erdves temdė pagalbos prašymai, bandant surasti tris paras namo negrįžtantį 15-metį berniuką.

Kaip skelbė berniuko ieškoję globėjai, Vilniuje iš matematikos pamokos namo neparėjo 15-metis vaikinas. Globėjai, nuo sekmadienio desperatiškai ieškojė dingusio paauglio, aktyviai prašė aplinkinių pagalbos.

Paskutinį kartą vaikiną matė gruodžio 12 d., sekmadienio naktį Vilniuje, Viršuliškėse, Viršuliškių ir Tujų gatvėse. Pagal telefone įrengtą GPS prietaisą buvo galima nustatyti, kad paauglys vaikštinėjo netoli Vingio parko. Tačiau toliau sekti judėjimą pasidarė neįmanoma, kad paauglio telefonas išsijungė.

„Ieškom, kas galėtų [padėti lrytas.lt]. Apvertėme pusę Vilniaus, dar neradome, rašė globėjai savarankiškai sukurtame paieškos skelbime. Kur tu? Mes mylim tave, grįšk. Mes taip nerimaujam!!!“

Vilniaus apskrities VPK atstovė spaudai Julija Samorokovskaja patvirtino faktą, kad paauglys iš namų bėga ne pirmą kartą. Policija ir anksčiau yra skelbusi vaikino paiešką.

Dingusio vaikino paieškose dalyvo policija, artimieji, paauglio pažįstami ir draugai.

Slogią nuotaiką antradienio vakarą praskraidino dingusiojo globėjos socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalintas pranešimas, kad berniukas rastas. Jį Vilniaus „Akropolyje“ pastebėjo vaikino globėjas.

Artimieji nuoširdžiai dėkoja visiems neabejingiems žmonėms už palaikymą ir pagalbą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.