Praėjusios paros eismo įvykiai: sužeisti 4 eismo dalyviai, žuvusiųjų išvengta

Lietuvos kelių policijos tarnyba skelbia praėjusios paros eismo įvykių apžvalgą.

Lietuvos kelių policijos tarnyba skelbia praėjusios paros eismo įvykių apžvalgą.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Lietuvos kelių policijos tarnyba skelbia praėjusios paros eismo įvykių apžvalgą.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2021, 10:58 AM

Gruodžio 21 dieną policijos pareigūnai užregistravo, pirminiais duomenimis, 72 eismo įvykius. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 2 įvykiai (Panevėžyje ir Vilniuje). Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais atvejų – 17 (Klaipėdoje, Vilniuje, Elektrėnų savivaldybėje ir Anykščių (magistraliniame kelyje A6 Kaunas–Zarasai–Daugpilis), Jonavos, Kupiškio, Lazdijų, Molėtų, Pakruojo, Radviliškio (2), Širvintų (2), Tauragės, Telšių, Ukmergės, Vilniaus rajonuose)).

Pirminiais duomenimis, 4-iuose eismo įvykiuose sužeisti 4 žmonės, tarp jų – 2 pėstieji. Tamsiuoju paros metu įvyko 3 eismo įvykiai, esant apsnigtai kelio dangai – 2, esant šlapiai dangai – 1. Miestuose – 3 eismo įvykiai.

Ryte (8 val.), Marijampolėje, Sporto gatvėje (apšviestas ruožas), prieš nereguliuojamą pėsčiųjų perėją nesustojo ir į ją įėjusią pėsčiąją kliudė automobilis „Audi A3“, vairuojamas 66 metų moters. Nukentėjo 59 metų pėsčioji.

Vakare, apie pusę septynių, Vilniuje, Šiltnamių ir Lazdynų gatvių sankryžoje (apšviesta, danga šlapia), 32 metų vyro vairuojamas automobilis „BMW 535“ partrenkė į važiuojamąją kelio dalį, pirminiais duomenimis, staiga įėjusį 65 metų pėsčiąjį (žmogus paguldytas į ligoninę).

Prieš dešimtą ryto, Tauragės rajone, Leoniškės kaime, apsnigtame kelyje, iš 73 metų vyro vairuojamo automobilio „Toyota“, pirminiais duomenimis, netikėtai iššoko galinėje sėdynėje važiavusi keleivė. 65 metų moteris susižeidė ir paguldyta į ligoninę. Automobilyje važiavo ir dar viena keleivė.

Pavakarę, Mažeikiuose, Žemaitijos ir Senkelio gatvių sankryžoje (apšviesta, danga apsnigta), iš šalutinio kelio automobiliu „Opel“ išvažiuodamas 45 metų vyras nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu iš dešinės važiavusiu automobiliu „Audi TT“. Nukentėjo šio automobilio 43 metų vairuotoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.