Medikams sviro rankos: 240 kg sveriantis ligonis buvo per sunkus

Raseinių ugniagesiams teko ištiesti pagalbos ranką medikams, mat pastarieji nebepajėgė iš greitosios automobilio iškelti sunkiasvorio ligonio.

Sunkiasvoriui ligoniui pakelti Raseinių greitosios medikai į pagalbą išsikvietė ugniagesius.<br>T.Bauro asociatyvioji nuotr.
Sunkiasvoriui ligoniui pakelti Raseinių greitosios medikai į pagalbą išsikvietė ugniagesius.<br>T.Bauro asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2021, 12:48 PM, atnaujinta Dec 24, 2021, 12:51 PM

Greitosios medikų ekipažas ketvirtadienio vakarą buvo iškviestas pas sergantį raseiniškį. Įtarta, kad jis gali būti užsikrėtęs koronavirusu.

Karščiuojantis raseiniškis pats neįstengė paeiti iki automobilio, o medikai susizgribo, kad nunešti 240 kilogramų sveriantį ligonį gali būti pernelyg didelis iššūkis. Todėl nuspręsta skambinti ir į pagalbą pasikviesti ugniagesius.

Vis dėlto greitosios darbuotojai sugebėjo pacientą įsikelti į automobilį patys, o gelbėtojų jie paprašė pagalbos ligonį iškeliant Raseinių ligoninėje.

Medikams į pagalbą suskubo 3 gelbėtojai. Jiems dėl covid-19 grėsmės teko vilktis vienkartinius apsauginius kombinezonus.  

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.