Kauno rajone dėl avarijos daugiau nei porai valandų buvo uždarytas eismas

Kauno rajone, kelyje Kaunas-Marijampolė- Suvalkai, dėl pirmadienio vakarą įvykusios avarijos daugiau nei porai valandų buvo uždarytas eismas.

Kauno rajone dėl avarijos daugiau nei porai valandų buvo uždarytas eismas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Kauno rajone dėl avarijos daugiau nei porai valandų buvo uždarytas eismas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2022, 1:34 PM, atnaujinta Feb 1, 2022, 1:37 PM

Policija Lietuvos automobilių kelių direkciją informavo, kad nuo 19 val. 05 min uždarytas buvo eismas kelio Kaunas–Marijampolė–Suvalkai 22,5 kilometre.

„Iš policijos gautais duomenimis, atnaujintas eismas sausio 31 dieną, 21 val. 40 min. magistralinio kelio A5 Kaunas–Marijampole–Suvalkai 22,5 km (Kauno raj.). Eismas buvo draudžiamas dėl eismo įvykio padarinių šalinimo“, – rašoma Lietuvos automobilių kelių direkcijos atsakyme BNS.

Kaip skelbia policija ir ugniagesiai, apie18.49 val. Garliavos apylinkių seniūnijoje, Juragių kaimo ribose, susidūrė keturi vilkikai: „Mercedes“, „Scania“, „Mercedes“ ir „Renault“. Internete keliautojai dalijosi vaizdais apie ant kelio pabirusius rąstus.

Kaip skelbia ugniagesiai, iš sunkvežimių kuro talpų bėgo dyzelinas. Panaudojus birų sorbentą padarytas užtvaras, kad kuras neplistų.

Panaudojus elektrinę pompą ištraukta 550 litrų dyzelino iš sunkvežimių kuro talpų, 150 litrų iš griovio. Surinktas dyzelinas perduotas Kelių valdybos priežiūros tarnybai. Automobiliams atjungti akumuliatoriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.