Kelyje Kazlų Rūda-Bagotoji nuo kelio nuvažiavo automobilis – dviem keleiviams prireikė skubios medikų pagalbos

Penktadienio vakarą kelyje Kazlų Rūda-Bagotoji nuo kelio nuvažiavo ir apvirto moters vairuojamas „Chrysler Grand Voyager“. Sužeisti du keleiviai išvežti į ligoninę.

Kelyje Kazlų Rūda-Bagotoji nuo kelio nuvažiavo automobilis – dviem keleiviams prireikė skubios medikų pagalbos.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Kelyje Kazlų Rūda-Bagotoji nuo kelio nuvažiavo automobilis – dviem keleiviams prireikė skubios medikų pagalbos.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 12, 2022, 9:55 AM

Kaip praneša Marijampolės apskrities VPK, vasario 11 d. apie 19 val. 33 min. kelyje Kazlų Rūda-Bagotoji, apie 1,5 kilometre, esant slidžiai kelio dangai nuo kelio nuvažiavo ir ant šono apvirto automobilis „Chrysler Grand Voyager“, kurį vairavo blaivi, teisę vairuoti turinti moteris (g. 1997 m.).

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio keleiviai (gim. 2013 m. ir 1983 m.).

Nukentėjusiai nepilnametei nustatytas kairės rankos alkūnkaulio lūžis, dėl ko ji išvežta į Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės Kauno klinikas.

Nukentėjusiam vyrui nustatytas stuburo slankstelio ir kryžkaulio lūžiai, dėl ko jis paguldytas į VšĮ „Marijampolės ligoninė“ Traumatologijos skyrių.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.