Patvinęs Nevėžis „priglaudė“ automobilį

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba antradienio vakarą gavo pranešimą apie pastebėto Nevėžio upėje į vandenis įvažiavusio automobilio stogą. Tačiau, ar mašinos viduje žmonių yra, nebuvo neaišku.

Patvinęs Nevėžis „priglaudė“ automobilį.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Patvinęs Nevėžis „priglaudė“ automobilį.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2022, 4:10 PM, atnaujinta Feb 23, 2022, 4:13 PM

Iš tiesų, kaip įsitikino Nevėžio pakrantę Babtų seniūnijoje Panevėžiuko kaime pasiekę gelbėtojai, automobilis „Nissan“ nebuvo visai paniręs po vandeniu, tiesa, nuo kranto gerokai (apie 50 m) nutolęs. Žmonių mašinos viduje neaptikta.

Pasak pakrantėje buvusių sutiktų liudininkų, automobilis prieš keletą dienų užklimpo pievoje ir buvo paliktas. Kadangi techninių galimybių ištraukti transporto priemonę iš patvinusio Nevėžio šiuo metu nėra, automobilio valstybiniai numeriai nuimti ir perduoti policijos pareigūnams, pažymima Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos pranešime.

Išsiaiškinti, kuris neatsakingas vairuotojas, nepagalvojęs, kad iš krantų išsilieję Nevėžio vandenys gali mašiną apsemti, paliko ją likimo valiai, ir kas atlygins gamtai padarytą žalą, – jau policijos reikalas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.