Savaitgalį ugniagesiai gelbėjo į nelaimes patekusius vyrus, iš vandens traukė automobilį

Per praėjusias 3 paras šalies ugniagesiai gelbėtojai vyko gesinti 81 gaisro ir atliko 94 gelbėjimo darbus. Viename iš gaisrų buvo traumuotas žmogus.

 Savaitgalį ugniagesiai gelbėjo į nelaimes patekusius vyrus, iš vandens traukė automobilį.<br> PAGD nuotr.
 Savaitgalį ugniagesiai gelbėjo į nelaimes patekusius vyrus, iš vandens traukė automobilį.<br> PAGD nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 28, 2022, 2:30 PM

Kaip praneša Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, šeštadienį, 13 val. 45 min., Ukmergėje, Šilo gatvėje, atvira liepsna degė ūkinis pastatas.

Iki atvykstant ugniagesiams, greitosios pagalbos medikai į ligoninę išvežė gaisro metu nukentėjusį vyrą. Gaisro metu sudegė ir buvo nuardytas pastato stogas, apdegė viduje buvusi mediena ir ūkio reikmenys. Ugniagesiai nuo liepsnų apsaugojo priblokuotą karkasinį pastatą ir jo viduje buvusį traktorių bei keturratį.

Penktadienį prieš vidurnaktį Šalčininkų rajone, Jašiūnų miestelyje, liepsnojo metalinis garažas ir šalia stovintis automobilis. Atvykus ugniagesiams, garažo stogas jau buvo įgriuvęs. Gaisro metu išdegė garažo vidus, sudegė šalia jo stovėjęs automobilis „Renault Scenic“.

Šeštadienį, 17 val. 45 min., Prienų rajone, Veiverių seniūnijoje, Papilvio kaime, gyvenamajame name degė katilinė. Gaisro metu išdegė katilinės patalpa, sudegė viduje sukrauti briketai ir malkos, elektros instaliacija, vamzdžiai. Gaisro metu žuvo du katinai. Ugniagesiai į lauką išnešė dujų balioną. Autonominio dūmų detektoriaus name nebuvo.

Sekmadienį rytą Vilniuje, Rokantiškių Sodų 14-ojoje gatvėje, medinio gyvenamojo namo katilinėje degė sukrautos malkos. Gaisro metu apdegė ir aprūko katilinės sienos ir lubos. Dūmų detektorius name buvo įrengtas.

10 val. 38 min. Šiaulių rajone, Kužių seniūnijoje, Norutaičių kaime, degė sargo medinis vagonėlis. Gaisro metu išdegė vagonėlio vidus. Ugniagesiai iš jo išnešė dujų balioną. Dūmų detektoriaus vagonėlyje nebuvo.

Vasario 28-osios vidurnaktį Šilalėje, M.Valančiaus gatvėje, šalia ūkinio pastato degė 4 šiukšlių konteineriai. Gaisro metu jie sudegė, apdegė ūkinio pastato kraigas.

Penktadienį rytą Šilutės ugniagesiai Juknaičių seniūnijoje, Paleičių kaime, iš vandens ištraukė automobilį „Volkswagen Jetta“. Jis buvo apie 300 m nuo sausumos.

Šeštadienį, 12 val. 25 min., buvo gautas pranešimas, kad Telšių rajone, Tryškių seniūnijoje, Ubiškės miestelyje, paukštyne transporteris įtraukė vyro ranką. Atvykus ugniagesiams, vyras buvo sąmoningas. Ugniagesiai žmogų išlaisvino ir perdavė medikams.

15 val. 14 min. pranešta, kad Šilutėje, Rusnės gatvėje, apsemtoje pievoje yra stirna, ji negali pasiekti kranto. Stirna buvo įklimpusi už 100 m nuo kranto. Ugniagesys gelbėtojas, dėvėdamas naro kostiumą, nubrido pieva iki stirnos, tačiau ji pasibaidžiusi pati pasiekė krantą.

Sekmadienį, 10 val. 32 min., buvo gautas pranešimas, kad Tauragėje, J. Tumo-Vaižganto gatvėje, laiptinėje vyras nukrito į pirmąjį aukštą ir įstrigo tarp turėklų. Ugniagesiai kartu su policijos pareigūnais vyrą ištraukė ir perdavė greitosios pagalbos medikams. Jis buvo nuvežtas į gydymo įstaigą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.