Marijampolėje susidūrė „Volkswagen Passat“ ir nepilnamečio vairuojamas motoroleris

Ketvirtadienio vakarą Marijampolėje susidūrė lengvasis automobilis „Volkswagen Passat“ ir motoroleris. Nepilnametis motorolerio vairuotojas patyrė daugybinius kūno sumušimus ir kairės rankos riešo lūžį.

Marijampolėje susidūrė „Volkswagen Passat“ ir nepilnamečio vairuojamas motoroleris.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Marijampolėje susidūrė „Volkswagen Passat“ ir nepilnamečio vairuojamas motoroleris.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 11, 2022, 10:55 AM

Kovo 10 d., kaip praneša Marijampolės apskrities VPK, apie 16 val. 24 min. Marijampolėje, Aušros ir P.Armino g. sankryžoje, susidūrė automobilis „Volkswagen Passat“, kurį vairavo vyras (gim. 1960 m.) ir motoroleris, kurį vairavo vaikinas (gim. 2005 m.).

Motorolerio vairuotojas išgabentas į Marijampolės ligoninės priėmimo skyrių, kur jam nustatytas smakro nubrozdinimas, daugybiniai kūno sumušimai, kairės rankos riešo lūžis.

Nukentėjusysis išleistas gydytis į namus.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.