Į važiuojančią mašiną pro langą bandęs įlipti vilnietis atsidūrė ligoninėje

Vilniaus policija aiškinasi reto keistumo incidentą, kuomet vyras susižalojo bandydamas įlipti į automobilį pro langą. Incidentas įvyko vidury dienos Baltupiuose.

 Į važiuojančią mašiną pro langą bandęs įlipti vilnietis atsidūrė ligoninėje.<br> Lrytas.lt fotomontažas
 Į važiuojančią mašiną pro langą bandęs įlipti vilnietis atsidūrė ligoninėje.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-03-15 09:03, atnaujinta 2022-03-15 09:21

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, kovo 14 d. apie 13 val. 06 min. Vilniuje, Didlaukio g., namo kieme, vyras (gim. 1949 m.), bandydamas patekti į automobilį „Toyota“, kurį vairavo vyras (gim. 1983 m.), pro pravirą langą, automobiliui pajudėjus, nukrito ant važiuojamosios kelio dalies.

Nukentėjusysis dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Kaip po incidento pareigūnams sakė automobilio vairuotojas, jis ramiai važiavo Didlaukio gatve. Staiga prieš automobilį į gatvę išėjęs nepažįstamas vyras, mašiną sustabdė.

Vairuotojas nuleido automobilio stiklą ir bandė vyriškio paklausti, ką šis veikia gatvės važiuojamoje dalyje ir kodėl stabdo mašinas. Tačiau pėsčiasis staiga pro pravirą langą pradėjo brautis į autotomobilį.

Vairuotojas teigia labai išsigandęs, jis spūstelėjo greičio pedalą, pėsčiasis krito ant gatvės ir prarado sąmonę.

Atvykus medikams vyras sąmonę atgavo.

Pareigūnai patikrino abiejų incidento dalyvių blaivumą. Vairuotojas buvo blaivus, tuo tarpu nukentėjęs pėsčiasis dėl savo būklės nesugebėjo papūsti į alkotesterį.

Į įvykio vietą atėjusi incidento liudininkė (gimusi 1961 m.) pareigūnams pasakojo, kad nukentėjęs vyriškis kiek anksčiau buvo priėjęs prie jos ir prašė rūsio rakto. Kai ši atsakė, jog neturi, vyras išėjo į gatvę ir sustabdė automobilį.

Moteris sakė galvojusi, jog vyriškis susistabdė kaimyną ir gal jo prašys rūsio rakto. Tačiau mašina staiga pajudėjo, o pėsčiasis krito ant asfalto.

Į avarijos vietą atskubėjusi pėsčiojo žmona nieko pareigūnams papasakoti negalėjo. Moteris sutuoktinį nulydėjo į ligoninę. Čia pareigūnai jo dar kartą paprašė papūsti į alkosterį. Šį kartą vyriškiui pavyko, paaiškėjo, kad jis blaivus.

Dėl incidento pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?