Mažeikių rajone nukrito parasparnis: 40-metis pilotas iš Naujosios Akmenės nuvežtas į ligoninę Skrido nuosavu orlaiviu, gedimas nustatinėjamas

Sekmadienį Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Mažeikių r. sav., Viekšnių sen., Viekšniai, nukrito parasparnis.

Parasparnis. <br>A.Barzdžiaus asociatyvi nuotr.
Parasparnis. <br>A.Barzdžiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 20, 2022, 5:37 PM, atnaujinta Mar 20, 2022, 7:10 PM

Į įvykio vietą išsiųstos Mažeikių PGT priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Mažeikių greitosios medicinos pagalbos stočiai).

Nukritus ant žemės parasparniui, ugniagesiai gelbėtojai išlaisvino jo pilotą ir perdavė medikams. Pastarieji nuvežė jį į ligoninę.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus atstovai naujienų portalui lrytas.lt pranešė, jog pilotas sąmonės nebuvo praradęs.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Greta Frajerytė naujienų portalui lrytas.lt pranešė, jog sužalotas pilotas buvo pristatytas į Mažeikių ligoninę.

Pirminiais duomenimis, vyras skrido nuosavu parasparniu.

Įvykus gedimui, jis tapo nevaldomas. Šiuo metu, koks tai buvo gedimas ir iš kokio aukščio nukrito ultralengvasis orlaivis.

Sužeistam pilolui – 40 metų, jis yra iš Naujosios Akmenės.

Nelaimės aplinkybės tiriamos. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.