Plungės rajone „Ford Galaxy“ atsidūrė griovyje – bandė išvengti susidūrimo su traktoriumi

Trečiadienio rytą Plungės rajone automobilis „Ford Galaxy“ atsidūrė griovyje. Lenkė automobilius ir bandė išvengti susidūrimo su traktoriumi.

Plungės rajone „Ford Galaxy“ atsidūrė griovyje – bandė išvengti susidūrimo su traktoriumi.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Plungės rajone „Ford Galaxy“ atsidūrė griovyje – bandė išvengti susidūrimo su traktoriumi.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-03-24 10:15

Klaipėdos apskrities VPK praneša, jog kovo 23 d. apie 07 val. 35 min., Plungės rajone, Truikių kaime, kelyje Šiauliai–Palanga, vyras (gim. 2002 m.), vairuodamas automobilį „Ford Galaxy“, važiuodamas pagrindiniu keliu, lenkė dvi ta pačia kryptimi važiavusias transporto priemones.

Grįždamas į savo eismo juostą, priekyje pamatė kelių priežiūros transporto priemones – traktorių „Belarus“ ir „Renault Master“, bei, siekdamas išvengti susidūrimo, staiga pasuko vairą į kairę, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo į pakelės griovį ir vertėsi.

Nukentėję automobilio „Ford Galaxy“ keleiviai – 1963 m. ir 2003 m. gimę vyrai – po medikų apžiūros ligoninėje išleisti gydytis ambulatoriškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.