Avarija Panevėžio rajone: nukentėjo motociklo vairuotoja

Pirmadienio popietę Panevėžio rajone įvyko didelė avarija. Susidūrė trys transporto priemonės. Pranešama, jog avarijos metu nukentėjo žmogus.

Avarija Panevėžio rajone: susidūrus 3 transporto priemonėms nukentėjo žmogus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Avarija Panevėžio rajone: susidūrus 3 transporto priemonėms nukentėjo žmogus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 4, 2022, 2:41 PM, atnaujinta Apr 5, 2022, 11:52 AM

Kaip praneša Bendrasis pagalbos centras, kovo 4 d. apie 14 val. 08 min. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Panevėžio rajone, Paviešečių kaime, neprivažiavus posūkio į Krekenavą susidūrė krovininis automobilis, lengvasis automobilis ir motociklas.

Pirminiais duomenimis, yra prispaustas ir sužeistas žmogus.

Į įvykio vietą išsiųstos Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Panevėžio greitosios medicinos pagalbos stočiai, Panevėžio apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas lrytas.lt suteikė informacijos, jog atvykę ugniagesiai prispaustų žmonių nerado. Medikai jau tiekė pagalbą motociklo vairuotojai.

Panevėžio apskrities VPK praneša, jog aplinkkelyje, moteris (gimusi 1988 m.) vairuodama motociklą „DUKATI“ išvažiuodama iš avarinio sustojimo vietos, nepraleido ta pačia kryptimi važiavusio vilkiko „Mercedes-Benz“ su puspriekabe „Plandex“, kurį vairavo vyras (gim. 1981 m.) ir atsitrenkė į vilkiko puspriekabę.

Po smūgio, motociklas su vairuotoja nukrito ant važiuojamosios dalies.

Motociklą ir vilkiką taip pat kliudė ta pačia kryptimi važiavęs mikroautobusas „Mercedes-Benz“, kurį vairavo vyras (gim. 1957 m.).

Pirminiais duomenimis, motociklo vairuotojai po medikų apžiūros paskirtas ambulatorinis gydimas.

Pradėtas ikiteismini tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.