Masinė avarija Vilniuje: susidūrus 5 automobiliams prireikė medikų

Vilniuje susidūrus net penkiems automobiliams, įvykio vietoje prireikė medikų. Dėl incidento susidarė spūstys.

Masinė avarija Vilniuje: susidūrus 5 automobiliams prireikė medikų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Masinė avarija Vilniuje: susidūrus 5 automobiliams prireikė medikų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 14, 2022, 5:15 PM, atnaujinta Apr 15, 2022, 9:36 AM

Pranešimas apie avariją O.Milašiaus g. ketvirtadienį gautas apie 16 val. 51 min. Buvo pranešta, kad susidūrė keli automobiliai, reikia medikų pagalbos.

Pareigūnams ir medikams atskubėjus į avarijos vietą paaiškėjo, kad susidūrė net penki automobiliai. Mašinos trenkėsi viena kitai į galą.

Medikai iš karto pradėjo teikti pagalbą sužeistiesiems. Liudininkai pranešė, kad į įvykio vietą atskubėjo keli policijos automobiliai ir du greitosios pagalbos medikų ekipažai. Medikai nukentėjusius guldė ant neštuvų ir kėlė į savo automobilius.

Vilniaus apskrities VPK lrytas.lt sužinojo, kad į ligoninę greitosios pagalbos medikai išvežė vyrą, kuris patyrė kojos trauma. Taip pat nuvežta moteris, patyrusi galvos traumą. Sąmonės žmonės neprarado, pavojaus jų gyvybei nėra.

Penktadienio rytą Vilniaus apskrities VPK pateikė daugiau šio įvykio detalių. Kaip rašoma policijos pranešime, balandžio 14 d. apie 16 val. 51 min. Vilniuje, O.Milašiaus g., automobilis „Peugeot“, vairuojamas vyro (gim. 1944 m.), persirikiuodamas atsitrenkė į priekyje stabdžiusį automobilį „VW Golf“, vairuojamą kito vyro (gim. 1957 m.).

Nuo smūgio automobilis „VW Golf“ atsitrenkė į priekyje sustojusius automobilius „Audi A6“, kurį vairavo vyras (gim. 1986 m.), „Alfa Romeo“, kurį vairavo vyras (gim. 2002 m.), ir „Toyota Avensis“.

Automobilio „VW Golf“ vairuotojas dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.