Šventosios upėje rastos dvi nuskendusios moterys

Antradienį Šventosios upėje rastos dvi paskendusios moterys, abi jos buvo ieškomos kaip dingusios.

Ukmergės rajone ugniagesiai aptiko ieškotos nuskendusios moters kūną – palaikai rasti Šventosios upėje.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Ukmergės rajone ugniagesiai aptiko ieškotos nuskendusios moters kūną – palaikai rasti Šventosios upėje.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2022, 12:39 PM, atnaujinta Apr 27, 2022, 1:22 PM

Kaip praneša Vilniaus apskrities VP0K, dėl dingusios 83-jų metų Ukmergės gyventojos balandžio 26 d. kreipėsi giminaitė. Ji pranešė, kad senolės pasigedo kaimynai. Kur yra moteris, nebuvo žinoma jau nuo balandžio 22 d.

Balandžio 26 d. ikiteisminis tyrimas pradėtas ir dėl 23-jų metų moters dingimo. Policijai apie žmonos dingimą pranešė jos vyras. Balandžio 25 d. apie 18 val. ukmergiškė išėjo iš namų, tačiau nepasakė kur. Balandžio 26 d. rytą jos daiktai buvo rasti upės pakrantėje, Gruodžio 23-iosios g.

Įtardami, kad moteris galėjo paskęsti, jos upėje ieškojo Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos gelbėtojai. Apie 14 val. Šventosios upėje, ties Jonuškų kaimu, Deltuvos seniūnijoje, buvo rasta skenduolė. Paaiškėjo, kad tai 83-jų metų senolė.

Tos pačios dienos vakarą rasta ir antroji pradingėlė. Apie 20 val. 24 min. Leonpolio kaime, Deltuvos seniūnijoje, užkibusį už medžio kūną, apie 2-3 metrai nuo kranto, pamatė žvejoti atėjęs žvejys. Apie tai jis pranešė skubios pagalbos telefonu.

Paaiškėjo, kad nuskendusi rasta ieškota 23-jų metų moteris.

Įvykių aplinkybes tiria Ukmergės r. policijos komisariato pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?