Lazdijų rajone pareigūnai moterį ištraukė iš ugnies gniaužtų – senolė perduota medikams

Penktadienio naktį Lazdijų rajone kilo gaisras – iš degančio namo negalėjo ištrūkti garbaus amžiaus moteris. Iš ugnie gniaužtų ją vadavo policijos pareigūnai.

 Lazdijų rajone pareigūnai moterį ištraukė iš ugnies gniaužtų – senolė perduota medikams.<br> Alytaus apskrities VPK nuotr.
 Lazdijų rajone pareigūnai moterį ištraukė iš ugnies gniaužtų – senolė perduota medikams.<br> Alytaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 29, 2022, 2:44 PM

„Gaisras Lazdijų rajone, Šeštokų seniūnijoje, Mikniškių kaime. Dega patalynė. Medinis namas. Viduje yra moteris, galimai be sąmonės.“, tokį pranešimą, balandžio 29-osios naktį, apie 3 val., gavo Alytaus apskrities VPK Lazdijų rajono PK Reagavimo skyriaus vyriausieji patruliai Skirmantas Draskinis ir Tomas Burba.

Kaip praneša Alytaus apskrities VPK, pareigūnai į įvykio vietą atskubėjo pirmieji, juos pasitiko gaisrą pastebėjęs vyras. Situacija buvo tokia įtempta, kad laiko galvoti nebuvo – reikėjo gelbėti žmogų.

Nieko nelaukdami S.Draskinis ir T.Burba bėgo į namų vidų, ieškoti ten likusios moters. Patalpos buvo uždūmintos, paiešką sunkino atvira liepsna degantis kambarys, buvo sunku kvėpuoti ir matyti.

Neilgai trukus, iš degančio namo, ant rankų nešdamas senolę, išėjo S.Draskinis. Tuo pat metu, atvyko ir Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai, kurie ėmėsi gaisro likvidavimo.

Kol į įvykio vietą vyko Greitosios medicinos pagalbos brigada, patruliai suteikė pirmą pagalbą, visą laiką kalbino moterį, kad ši neprarastų sąmonės. Nelaimę pastebėję kaimynai, norėdami padėti atnešė apklotų, kad ši nesušaltų.

Atvykusi Greitosios medicinos pagalbos brigada, 84-erių metų senolę nugabeno į Lazdijų ligoninę.

Įvykio aplinkybes aiškinasi Lazdijų rajono PK pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?