Pasivažinėjimas krautuvo kauše baisia nelaime – vyras ir moteris atsidūrė ligoninėje

Trečiadienio rytą Akmenės rajone pasivažinėjimas krautuvo kauše moteriai ir vyrui baigėsi Respublikinės Šiaulių ligoninės Traumatologijos skyriuje.

Pasivažinėjimas krautuvo kauše baigėsi tragiškai – vyras ir moteris atsidūrė ligoninėje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Pasivažinėjimas krautuvo kauše baigėsi tragiškai – vyras ir moteris atsidūrė ligoninėje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 5, 2022, 11:36 AM, atnaujinta May 5, 2022, 11:39 AM

Šiaulių apskrities VPK praneša, jog gegužės 4 d. apie 07 val. 56 min. buvo gautas pranešimas, jog Akmenės rajone esančiame Bambalų kaime vyras (gim. 1975 m.) vairuodamas savaeigį teleskopinį krautuvą JCB, jo priekiniame kauše vežė merginą (gim. 1993 m.) ir vyrą (gim. 1973 m.).

Važiuodamas neasfaltuotu keliu, vairuotojas kliudė krautuvo viduje esantį valdymo pultą, dėl to krautuvo kaušas jame buvusius žmones išvertė ant žemės ir juos prispaudęs vilko keliu.

Mergina dėl šlaunies bei blauzdos žaizdų, o vyras dėl blauzdikaulio lūžio gydomi Respublikinės Šiaulių ligoninės Traumatologijos skyriuje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.