Vilniaus riedlenčių parke įkritęs į duobę susižalojo 15-metis – prireikė ugniagesių

Vilniuje ugniagesiai gelbėjo nepilnametį, kuris riedlenčių parke įkrito į duobę ir patyrė galvos traumą. Vaikas gydomas ligoninėje.

Vilniaus riedlenčių parke įkritęs į duobę susižalojo 15-metis – prireikė ugniagesių.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniaus riedlenčių parke įkritęs į duobę susižalojo 15-metis – prireikė ugniagesių.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 6, 2022, 10:58 AM, atnaujinta Jun 6, 2022, 11:14 AM

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad birželio 5 d. apie 22 val. 31 min. Vilniaus gelbėtojai buvo iškviest į Upės g. Greitosios pagalbos dispečerė ugniagesiams pranešė, kad prie Baltojo tilto, duobėje, yra įkritęs vaikas, vaikas patyrė galvos traumą, medikai prašo pagalbos jį ištraukiant.

Atvykus gelbėtojams paaiškėjo, kad riedlenčių aikštelėje vaikas įkrito į riedlenčių trasos duobę (apie 2 m gylio).

Ugniagesiai vaiką iš duobės iškėlė ir sąmoningą perdavė medikams.

Vilniaus policijoje lrytas.lt sužinojo, kad į įvykio vietą atvykus policijos patruliams, ten jau buvo greitosios pagalbos medikai ir ugniagesiai.

Nelaimę patyrusio berniuko (gim. 2007 m.) draugė pareigūnams pasakojo, kad važinėdamas riedlente nepilnametis krito su galva trenkėsi į žemę. 

Policijos pareigūnai susisiekė su vaiko mama, ji sakė, kad sūnaus draugė jau informavo ją apie nelaimę. Moteris atskubėjo į riedlenčių parką, čia pareigūnai jai atidavė sūnaus daiktus – kuprinę ir riedlentę. Po to moteris nuskubėjo į vaikų ligoninę Santariškėse, kur greitosios pagalbos medikai nuvežė paauglį.

Vėliau medikai pareigūnus informavo, kad nepilnametis patyrė galvos traumą, dėl kurios jis gydomas ligoninėje. Sąmonės vaikas nebuvo praradęs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.