Naktį Vilniuje sudegė „Opel“, apdegė greta stovėjęs „Renault“ Abu automobiliai priklauso tam pačiam žmogui

Vilniuje naktį sudegė du tam pačiam žmogui priklausantys automobiliai. Pirminiais duomenimis, nelaimė galėjo įvyki dėl trumpo jungimo automobilio „Opel“ elektros instaliacijoje.

Naktį Vilniuje sudegė „Opel“, apdegė greta stovėjęs „Renault“.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Naktį Vilniuje sudegė „Opel“, apdegė greta stovėjęs „Renault“.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-07-05 09:06, atnaujinta 2022-07-05 09:14

Pranešimas apie degančius automobilius Bajorų kelyje naktį iš pirmadienio į antradienį gautas apie 4 val. 43 min. Buvo pranešta, kad dega automobilis, greta stovi daug kitų mašinų.

Policijos patruliams atvykus nurodytu adresu, automobilį „Opel“ jau gesino ugniagesiai. Per incidentą apdegė greta stovėjęs automobilis „Renault“, vandens ir pelenų sluoksniu buvo apipiltas automobilis „Citroen“. 

Pareigūnai surado „Citroen“ savininką, tačiau jis sakė niekam prentenzijų neturintis, nes automobilis nėra apgadintas, tik nešvarus.

Tuo tarpu automobilių „Opel“ ir „Renault“ savininkas yra tas pats. Jis sakė automobilius užstatantis, tad ir šį kartą kilus gaisrui „Renault“ patraukti nespėta, jis apdegė.

Pirminiais ugniagesių duomenimis, gaisras galėjo kilti dėl trumpo elektros jungimosi automobilio „Opel“ elektros instaliacijoje. padegimas nėra įtariamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.