Nesuvaldytas automobilis Balbieriškyje vertėsi ir trenkėsi į medį – šį kartą viskas baigėsi laimingai

Jauna vairuotoja antradienio rytą Balbieriškyje nesuvaldžiusi savo automobilio nuskriejo nuo kelio, vertėsi ir trenkėsi į medį. Nors tai ir skamba baisiai, šį kartą viskas baigėsi laimingai – per avariją niekas nenukentėjo, tik buvo sudaužytas automobilis.

Nesuvaldytas automobilis Balbieriškyje vertėsi ir trenkėsi į medį – šį kartą viskas baigėsi laimingai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Nesuvaldytas automobilis Balbieriškyje vertėsi ir trenkėsi į medį – šį kartą viskas baigėsi laimingai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-08-16 10:45, atnaujinta 2022-08-16 10:56

Kaip lrytas.lt sužinojo Alytaus apskrities policijoje, nelaimė apie 7 val. 41 min. įvyko prienų r., Balbieriškio miestelyje, Vilniaus g. Automobilį „Peugeot“ vairavusi mergina (gimusi 2001 m.), pirminiais duomenimis, nepasirinko saugaus greičio. Automobilį sumėtė, ratai pagavo kelkraštyje buvusį žvyrą ir dėl to vairuotoja nesugebėjo suvaldyti savo transporto priemonės.

„Peugeot“ nuskriejo nuo kelio, vertėsi ir trenkėsi į medį.

Per incidentą niekas nenukentėjo, vairuotoja atsipirko išgąsčiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.