Jūroje motiną su dukra išgelbėjęs pareigūnas šį kartą iš vandens ištraukė du skęstančius vaikus

Vos prieš tris savaites Šventosios paplūdimyje gelbėjęs skęstančią moterį su dukra, rugpjūčio 23 d. Skuodo tvenkinyje Skuodo r. PK Veiklos skyriaus viršininkas Artūras Tiškus iš vandens ištraukė dvi skęstančias mergaites.

 Jūroje motiną su dukrą išgelbėjęs pareigūnas šį kartą iš vandens ištraukė du skęstančius vaikus.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
 Jūroje motiną su dukrą išgelbėjęs pareigūnas šį kartą iš vandens ištraukė du skęstančius vaikus.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 24, 2022, 10:09 AM, atnaujinta Aug 24, 2022, 11:57 AM

Kaip rašoma Klaipėdos apskrities VPK pranešime, apie 15 val. Skuodo r. PK pareigūnai – Veiklos skyriaus viršininkas Artūras Tiškus bei Veiklos skyriaus vyriausiasis tyrėjas Audrius Apulskis, būdami neuniformuoti, vykdė prevencinę priemonę, per kurią vykdyta viešosios tvarkos pažeidimų ir alkoholinių gėrimų vartojimo prie vandens telkinių kontrolė.

Vaikštinėdami paplūdimyje, kiek atokiau nuo kranto, prie daugelio pamėgto tiltelio, pareigūnai pastebėjo dvi keistai besielgiančias – lyg skęstančias mergaites. Jos tai išnirdavo, tai panirdavo po vandeniu.

Supratęs, kad tai nėra tik žaidimas, A.Tiškus nedvejodamas nė sekundės su visais rūbais puolė į vandenį gelbėti skęstančiųjų. Viskas baigėsi gerai ir abi mergaitės sėkmingai ištrauktos į krantą.

Kaip paaiškėjo vėliau – viena iš buvusių vyresniųjų mergaičių nušoko nuo tiltelio, o jai iš paskos nušoko ir kita, kuri dar nemokėjo plaukti. Nepasiekdama dugno, plaukti nemokanti mergaitė bandė įsikibti į kiek anksčiau nušokusią draugę, o ši, neišlaikydama svorio, vis grimzdo po vandeniu. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.