Vilnietė nesėkmingai bandė stabdyti riedėti pradėjusį automobilį – prireikė medikų

Vilniuje moteris lipdama iš savo automobilio nepasirūpino, kad šis pats nepradėtų judėti. Automobiliui pradėjus važiuoti, moteris dar nesėkmingai jį bandė stabdyti. Riedantis automobilis pervažiavo šeimininkės koją, vilnietei prireikė medikų.

Vilnietė nesėkmingai bandė stabdyti riedėti pradėjusį automobilį – prireikė medikų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilnietė nesėkmingai bandė stabdyti riedėti pradėjusį automobilį – prireikė medikų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-09-20 14:35, atnaujinta 2022-09-20 14:47

Incidentas antradienį per pietus įvyko Volungės g. Apie 13 val. 15 min. pagalbos telefonu buvo pranešta, kad riedantis automobilis prispaudė moters koją, reikia ugniagesių ir medikų pagalbos.

Nurodytu adresu buvo nusiųstos visos sostinės operatyvinės tarnybos - policijos patruliai, ugniagesiai ir greitosios pagalbos medikai.

Atvykus pareigūnams, čia jau buvo atskubėję greitosios pagalbos medikai. Jie teikė pagalbą nukentėjusiai moteriai (gimusi 1967 m.).

Moteris pareigūnams pasakojo, kad lipdama iš savo automobilio, ji nepasirūpino saugumu, kad šis nepradėtų riedėti. Kai šis vis dėlto pajudėjo, moteris mašiną bandė stabdyti - būdama išorėje vieną koją bandė spausti stabdį. Tačiau riedantis automobilis nesustojo, o pervažiavo kitą koją, kuri buvo likusi lauke.

Pasak pareigūnų, riedantis automobilis daugiau nieko nekliudė.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.