Savaitgalį liepsnojo ūkiniai pastatai, pirtys, degė padangos

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad per praėjusias 3 paras šalies ugniagesiai gelbėtojai vyko gesinti 45 gaisrų ir atliko 73 gelbėjimo darbus. Žūčių gaisruose išvengta.

 Savaitgalį liepsnojo ūkiniai pastatai, pirtys, degė padangos.<br> PAGD nuotr.
 Savaitgalį liepsnojo ūkiniai pastatai, pirtys, degė padangos.<br> PAGD nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-10-10 14:17, atnaujinta 2022-10-10 14:20

Penktadienį, apie 11 val. 15 min., buvo pranešta apie gaisrą Klaipėdoje, Kaštonų gatvėje esančioje garažų statybos ir eksploatavimo bendrijos „Kaštonas“ atvirojoje teritorijoje. 8 kv. m plote degė sukrautos senos padangos. Ugnis pastatų neapgadino. Apie įvykį buvo informuota Klaipėdos aplinkos apsaugos inspekcija.

Tą pačią dieną, apie 17 val. 42 min., Kupiškio rajone, Šimonių seniūnijoje, Juodpėnų kaime, atvira liepsna degė medinis ūkinis pastatas. Gaisro metu sudegė dalis pastato, 10 t šieno ir malkos.

Apie 20 val. 26 min. Alytaus rajone, Pivašiūnų seniūnijoje, Tabalenkos kaime, liepsnojo medinė pirtis. Gaisro metu pastatas sudegė.

Apie 22 val. 43 min. Raseinių rajone, Ariogaloje, atvira liepsna degė medinė rūkykla. Gaisro metu ji sudegė. Nuo rūkyklos apdegė 10 kv. m tvoros, šuns voljeras ir būda. Šuo nuo dūmų užduso.

Sekmadienį po vidurdienio Kaišiadorių rajone, Kruonio seniūnijoje, Plaskūnų kaime, liepsnojo ūkinis pastatas. Gaisro metu išdegė prie jo priblokuotas rąstinis pastatas, sudegė 120 kv. m stogo, apdegė viduje buvę 4 karvių melžimo aparatai. Mūrinę pastato dalį ugniagesiams pavyko išsaugoti.

Apie 14 val. 29 min. medinis ūkinis pastatas atvira liepsna degė Kelmės rajone, Liolių seniūnijoje, Gedkančių kaime. Gaisro metu sudegė jo stogas, apdegė sienos.

Apie 17 val. 32 min. buvo gautas pranešimas, kad Klaipėdos rajone, Priekulės seniūnijoje, Kairių kaime, miške liepsnoja automobilis. Gaisro metu sudegė visos automobilio BMW 316 degiosios dalys.

Prieš vidurnaktį Kaune, Piliuonos gatvėje, atvira liepsna degė medinė pirtis. Gaisro metu pirtis ir joje buvę baldai bei namų apyvokos daiktai sudegė. Nuo degančios pirties užsidegė ir šalia buvęs šiltnamis.

Penktadienį rytą buvo pranešta, kad Pagėgių savivaldybėje, Lumpėnų seniūnijoje, Krakeniškių kaime, vandens telkinyje rastas skenduolis. Vyro kūną ištraukė ugniagesiai.

Šeštadienį, apie 19 val. 41 min., buvo gautas pranešimas, kad Elektrėnų savivaldybėje, Semeliškių seniūnijoje, Aleksandravos kaime, žmogų prispaudė traktorius. Ugniagesiai vyrą išlaisvino ir perdavė greitosios pagalbos medikams.

Tos pačios dienos rytą buvo pranešta, kad Neringos savivaldybėje, Juodkrantėje, tvoroje yra įstrigęs meškėnas. Ugniagesiai gyvūną išlaisvino ir šis pabėgo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.