Pasvalio rajone susidūrus vilkikui ir „VW Passat“ nukentėjo 7-metė, mergaitė atsidūrė ligoninėje

Pirmadienio vakarą Pasvalio rajone susidūrė vilkikas ir lengvasis automobilis. Avarijos metu nukentėjo mergaitė, kuri dėl patirtų sužalojimų atsidūrė ligoninėje.

Pasvalio rajone susidūrus vilkikui ir „VW Passat“ nukentėjo 7-metė, mergaitė atsidūrė ligoninėje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Pasvalio rajone susidūrus vilkikui ir „VW Passat“ nukentėjo 7-metė, mergaitė atsidūrė ligoninėje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 1, 2022, 10:50 AM, atnaujinta Nov 1, 2022, 10:55 AM

Apie 20 val. 47 min. Pasvalio rajone, kelyje Panevėžys-Pasvalys-Ryga (46.250 km.), lengvojo automobilio „VW Passat“ vairuotoja, gimusi 1992 m., išvažiuodama iš šalutinio kelio Biržai-Raubonys nepraleido pagrindiniu keliu Panevėžys-Pasvalys-Ryga jai iš kairės pusės važiuojančio krovininio automobilio „DAF“ su puspriekabe „Schmitz“, kurį vairavo (gim. 1972 m.) vyras ir su juo susidūrė.

Panevėžio apskrities VPK praneša, kad eismo įvykio metu buvo apgadintos abi transporto priemonės.

Avarijos metu nukentėjo „VW Passat“ keleivė, gimusi 2015 metais. Mergaitė dėl patirtų sužalojimų paguldyta į Respublikinės Panevėžio ligoninės vaikų reanimacijos skyrių.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.