Po BMW neatsargaus manevro – baisi kaktomuša: medikai kovoja dėl latvio gyvybės

Panevėžio medikai kovoja dėl avarijoje smarkiai sužaloto Latvijos piliečio gyvybės. 51 metų vyriškis neatsargiu manevru pats sukėlė avariją.

Avariją sukėlęs BMW vairuotojas greitosios automobiliu nugabentas į Respublikinę Panevėžio ligoninę.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Avariją sukėlęs BMW vairuotojas greitosios automobiliu nugabentas į Respublikinę Panevėžio ligoninę.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 13, 2022, 8:51 AM, atnaujinta Nov 13, 2022, 9:00 AM

Nelaimė šeštadienio rytą apie 7.20 val. įvyko kelyje Panevėžys – Pasvalys – Ryga. Latvio vairuojamas lengvasis automobilis BMW 318 staiga išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir rėžėsi į vilkiką MAN. Pastarąjį vairavęs 36 metų ukrainietis išvengti susidūrimo nebegalėjo.

Per nelaimę labiausiai nukentėjo avarijos kaltininkas. Į Respublikinę Panevėžio ligoninę greitosios automobiliu atgabentam nelaimėliui nustatyti daugybiniai sužalojimai. Vyriškiui lūžo kairysis šlaunikaulis ir žastas, išniro kairės kojos šokikaulis, smarkiai sutrenkti plaučiai. Sužeistasis paguldytas į reanimacijos skyrių.

Lengvojo automobilio keleivis Prancūzijos pilietis dėl krūtinės ląstos sumušimo po medikų apžiūros išleistas į namus. Vilkiko vairuotojas per nelaimę nenukentėjo. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.