Panevėžyje girta vairuotoja sukėlė avariją

Penktadienį vakare Panevėžyje susidūrus dviem automobiliams buvo sužalota vieno automobilio vairuotoja. Paaiškėjo, kad nukentėjusioji automobilį vairavo būdama girta.

 Panevėžyje susidūrus dviem automobiliams buvo sužalota vieno automobilio vairuotoja.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotrauka
 Panevėžyje susidūrus dviem automobiliams buvo sužalota vieno automobilio vairuotoja.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 7, 2023, 9:25 AM

Apie Panevėžyje, Klaipėdos-Vakarinės gatvių sankryžoje susidūrusios automobilius policijai buvo pranešta penktadienį, 21 val. 51 min.

Paaiškėjo, kad degant žaliam šviesoforo signalui, automobilis „Volvo V70“, kurį vairavo neblaivi (1,43 prom. girtumas) moteris (gim. 1962 m.), važiuodama Klaipėdos gatve bei sukdama į kairę pusę (Vakarinę gatvę), nepraleido priešais atvažiuojančio automobilio „BMW“, kurį vairavo blaivus vyras (gim. 1962 m.) ir su juo susidūrė.

Per eismo įvykį nukentėjo „Volvo V70“ vairavusi moteris, kuriai VšĮ Respublikinėje Panevėžio ligoninėje nustatytas dešinio alkūnkaulio lūžis, dubens sumušimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.