Du girti draugai naktį susimušė judriausioje Vilniaus gatvėje – abu partrenkė automobilis, vienas atsidūrė reanimacijoje

Namo po smagaus vakarojimo Vilniuje naktį iš ketvirtadienio į penktadienį keliavę draugai kažko susipyko ir susimušė vienoje iš judriausių sostinės gatvių. Juos besistumdančius antroje eismo juostoje partrenkė automobilis. Po incidento vienas iš bičiulių atsidūrė reanimacijoje.

Policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2023, 9:55 AM, atnaujinta Jan 20, 2023, 10:17 AM

Net kelių pranešimų apie keistą nelaimę judrioje Geležinio Vilko gatvėje Vilniaus policija sulaukė sausio 20 d. apie 2 val. 38 min. Pareigūnams buvo pranešta, kad važiuojant Savanorio pr. link, jau pravažiavus tunelį, automobilį „Toyota“ vairavęs vyras (gim. 1992 m.) antroje eismo juostoje užvažiavo ant gulinčio vyro (gim. 1999 m.).

Į įvykio vietą atskubėję pareigūnai čia jau rado greitosios pagalbos medikus, kurie teikė pagalbą nukentėjusiam jaunuoliui. Pirminiais duomenimis, sąmonės jis nebuvo praradęs, galvoje matėsi žaizda, kuri kraujavo.

Čia pat pareigūnai rado ir nukentėjusiojo draugu prisistačiusį vyriškį (gim. 1996 m.), kuris pasakojo, kad keli draugai važiavo taksi automobiliu. Pakeliui kilo konfliktas, tad vyrai taksisto paprašė juos išleisti.

Išlipę ties visuomeninio transporto stotele „Gedimino pr.“ vyrai susistumdė, o dėl ko, kaip vėliau pasakojo pats įvykio dalyvis, tai ir pats nežino.

Besistumdydami bičiuliai atsirado antroje eismo juostoje. O tada ta pačia eismo juosta atvažiavo automobilis „Toyota“. Kaip pareigūnams teigė pasakotojas, jis dar rankų gestais bandė įspėti vairuotoją apie save ir savo draugą, tačiau, greičiausiai, dėl blogų oro sąlygų vairuotojas jų nepastebėjo ir abu draugus partrenkė.

Nuo smūgio vienas vyras nuskrido į šalį ir krito ant gatvės, kitas liko prispaustas po automobiliu.

Sušokę keli vyrai sugebėjo pakelti automobilio „Toyota“ priekį ir ištraukė po mašina atsidūrusį nelaimėlį. Greitosios pagalbos medikai jį išvežė į ligoninę. Vyras paguldytas į reanimacijos skyrių.

„Toyota“ vairuotojas buvo blaivus. Tuo tarpu gatvėje susimušę bičiuliai, pirminiais duomenimis, galėjo būti girti.

Policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.