R. Požėla apie dingusį 15-metį: tiriamos galimos versijos, ar jaunuolis netapo nusikaltimo auka

Policijos generalinis komisaras Renatas Požėla teigia, kad policija nėra pradėjusi ikiteisminio tyrimo dėl 15-mečio dingimo sostinėje, tačiau tikina, jog pareigūnai tiria ir galimą versiją, kad jaunuolis galėjo tapti nusikaltimo auka.

Renatas Požėla.<br>T.Bauro nuotr.
Renatas Požėla.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-02-07 17:20, atnaujinta 2023-02-07 18:44

„Tiriamos tam tikros galimos versijos, ar jaunuolis nėra tapęs kažkokio nusikaltimo auka“, – DELFI TV laidoje „Iš esmės“ antradienį kalbėjo R. Požėla.

Tiesa, jis patikslino, kad kol kas dėl dingusio jaunuolio ikiteisminis tyrimas nėra pradėtas. Pasak R. Požėlos, aiškinamasi jo dingimo aplinkybės.

„Ikiteisminio tyrimo nėra, tačiau ir be ikiteisminio tyrimo atliekame kryptingus veiksmus tam, kad nustatyti jo buvimą vietą ir visas kitas aplinkybes“, – sakė R. Požėla.

ELTA primena, kad gausios pareigūnų ir savanorių pajėgos trečią parą ieško šeštadienį Vilniuje dingusio nepilnamečio.

„Šiandien, kaip ir vakar, tęsiami šeštadienį dingusio nepilnamečio paieškos veiksmai. Jaunuolio ieško policijos pareigūnai, Viešojo saugumo tarnybos, krašto apsaugos sistemos pareigūnai, Raudonojo Kryžiaus savanoriai, artimieji bei visuomenės nariai, susibūrę į grupes“, – apie asmens paieškas Eltai antradienį sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja.

Pranešimas policijoje apie dingusį paauglį Vilniuje gautas šeštadienį, apie 21 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.