Beveik metus trukusi 17-metės paieška baigta: su dvigubai vyresniu vyru pasprukusi vilnietė grąžinta namo

Vilniaus policija pranešė, kad rasta ir namo grąžinta pernai kovo pradžioje iš namų pasprukusi ir su dvigubai vyresniu vyru apsigyvenusi nepilnametė vilnietė. Beveik metus trukusi nepilnametės paieška baigta.

 Rasta dingusi nepilnametė.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Rasta dingusi nepilnametė.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 8, 2023, 10:47 AM, atnaujinta Feb 8, 2023, 3:07 PM

Nepilnametė rasta ir namo grąžinta buvo sausio mėnesį, pranešė Vilniaus apskrities VPK. Policija taip pat informavo, kad mergina (gimusi 2005 m.) rasta sveika ir gyva, jos paieška nutraukta.

Nepilnametė, tąkart dar 16-metė, iš namų Vilniaus rajone išėjo pernai kovo 10 d. Mergina jau ne kartą buvo bėgusi iš namų.

Visuomenės pagalbos ieškant dingusios nepilnametės policija paprašė tik rugsėjo pradžioje. Tąkart buvo atskleista, kad mergina gali gyventi su dvigubai vyresniu vyriškiu (gim. 1991 m.). Tačiau duomenų apie jo gyvenamąją vietą pareigūnai teigė neturintys.

Buvo nurodyti nepilnametės požymiai, išplatinta jos nuotrauka, paskelbti policijos telefonai, kuriais kreiptis merginą pastebėjus.

Nepaisant to, paieška užtruko ir tik sausį nepilnametę pavyko surasti. Tačiau dar ir vasario pradžioje ikiteisminis tyrimas dėl jos paieškos nebuvo nutrauktas, tad pareigūnai kol kas šios istorijos nekomentuoja. Neaišku ir tai ar policija turi kokių nors pretenzijų su mergina gyvenusiam vyriškiui. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.