Per kaktomušą netoli Panevėžio sužeisti keturi žmonės

Mažiausiai keturi žmonės buvo sužaloti netoli Panevėžio kaktomuša susidūrus dviem lengviesiems automobiliams.

 Avarijos vietoje.<br> Panevėžio apskrities VPK nuotr.
 Avarijos vietoje.<br> Panevėžio apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2023, 4:51 PM, atnaujinta Feb 21, 2023, 11:27 AM

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, vasario 20 d. apie 13 val. 15 min. kelyje Nr. 191 (Panevėžys-Paliūniškis-Vabalninkai), 9 kilometre, susidūrė automobiliai „Volkswagen“ ir „Mercedes-Benz“.

Pirminiais duomenims, automobiliai susidūrė kaktomuša.

Lietuvos kelių policijos tarnyba praneše, kad avarija įvyko sningant. Į priešpriešinio eismo juostą kelio vingyje įslydęs automobilis „Volkswagen Passat“ susidūrė su automobiliu „Mercedes-Benz“.

Per incidentą buvo sužeisti 4 žmonės: pirmojo automobilio 50 metų vairuotojas ir 38-erių keleivis (abu ligoninėje) bei su jais važiavusi 53-ejų moteris, taip pat „Mercedeso“ 53 metų vairuotojas.

Lietuvos automobilių kelių direkcija pirmadienį įspėjo vairuotojus, kad keliuose yra slidžių ruožų. Pasak pranešimo, pirmadienį 16 val. didžiojoje šalies dalyje pagrindinių valstybinės reikšmės kelių dangos buvo šlapios, daug kur, šiaurės vakarų Lietuvoje vietomis, provėžotos, padengtos pažliugusiu sniegu.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai daugelyje šalies rajonų slidūs, provėžoti, daug kur padengti pažliugusio, puraus ar prispausto sniego sluoksniu.

Visoje šalyje pirmadienio pavakare vyravo snygis ir šlapdriba. Vairuotojai buvo perspėjami, kad naktį eismo sąlygas sunkins krituliai ir plikledis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.