Tragedijos paženklintas savaitgalis: Suvalkijoje mirtis ištiko po smūgio į ženklą, Dzūkijoje – tik per plauką išvengta žūties

Per didelis greitis ir neapdairumas. Tokios praėjusį savaitgalį Suvalkijoje ir Dzūkijoje įvykusių avarijų priežastys. Per vieną jų žuvo motociklininkas, per kitą nukentėjo niekuo dėtas jaunas vyras.

 Gyviškėse žuvo motociklininkas, nuo ryto dideliu greičiu važinėjęs po gyvenvietę.<br> Policijos nuotr.
 Gyviškėse žuvo motociklininkas, nuo ryto dideliu greičiu važinėjęs po gyvenvietę.<br> Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 28, 2023, 11:02 AM

Netoli Marijampolės esančio Gyviškių kaimo gyventojai šeštadienį nuo pat ryto pastebėjo po gyvenvietę dideliu greičiu motociklu BMW važinėjančius du nevietinius vyrus.

Vėliau buvo nustatyta, kad jie yra skirtingų Marijampolės savivaldybės kaimų gyventojai. „Viesulu skraidė“, – kalbėjo apie motociklininką Gyviškių žmonės.

Prieš vidurdienį kaimą apskriejo žinia apie tragišką avariją Kaimynų gatvėje.

48 metų motociklo BMW vairuotojas sausame, tiesiame asfaltuotame kelyje nesuvaldė transporto priemonės, nulėkė nuo kelio ir rėžėsi į kelio ženklą.

Vairuotojas žuvo iš karto, jo gyvybės neišgelbėjo ir dėvimas šalmas. Kartu važiavęs 27 metų keleivis patyrė labai sunkių traumų, jo gyvybei grėsė pavojus, todėl nukentėjėlis buvo išgabentas į Kauno klinikas.

Manoma, kad nelaimė ištiko dėl nesaugaus greičio, todėl vairuotojas nesugebėjo suvaldyti motociklo.

Sekmadienį ties Padvariškių kaimu (Alytaus r.) vos žūties išvengė 23 metų automobilio „Volkswagen Passat“ vairuotojas.

Jis važiavo pagrindiniu keliu Antakalnis–Jieznas–Alytus–Merkinė, kai Padvariškiuose iš šalutinio kelio staiga įvažiavo 27 metų vyro vairuojamas automobilis „Mercedes-Benz“.

Galingu smūgiu taranuotas „Volkswagen Passat“ atsidūrė griovyje. Vairuotojui prireikė rimtos medikų pagalbos, jis buvo išvežtas į ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.