Ilgojo savaitgalio metu keliuose žuvo 2 žmonės

Penktadienį, apie 14 val. 04 min. Vilniuje, Rokantiškių g., automobilis „Nissan Qashqai“, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Toyota Previa“. Eismo įvykio metu buvo sužalotos abiejų transporto priemonių vairuotojos.

Eismas keliuose.<br>LKPT nuotr.
Eismas keliuose.<br>LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2023, 2:00 PM

Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT), apie 15 val. 37 min. Pasvalio r., magistralinio kelio A10 Panevėžys–Pasvalys–Ryga (46,84 km), automobilio „BMW X5“ vairuotojas, lenkdamas automobilį draudžiamoje vietoje, susidūrė su atvažiuojančiu automobiliu „Audi A4“. Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „BMW X5“ keleiviai.

Apie 20 val. 14 min. Vilniuje, S. Neries g., dviratininkas, važiuodamas pėsčiųjų taku, atsitrenkė į pėsčiąją ir ją sužalojo.

Šeštadienį apie 12 val. 25 min. Vilniuje, P. Žadeikos g., autobuso „Solaris“, vairuotojas prieš pėsčiųjų perėją staigiai stabdė dėl ko juo važiavusi keleivė neišlaikė pusiausvyros ir nugriuvo. Eismo įvykio metu nekentėjo autobuso keleivė (84 m.).

Apie 12 val. 50 min. Vilniuje, Galvės g. automobilio „BMW 320D“ vairuotoja, išvažiuodama iš šalutinio kelio nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančio automobilio „VW Sharan“ ir su juo susidūrė. Eismo įvykio metu žuvo automobilio „BMW 320D“ vairuotoja.

Apie 16 val. 37 min. Kelmėje, Remontininkų g., automobilio „BMW 320“ vairuotojas, nepasirūpino transporto priemonės saugumu (neužtraukė rankinio stabdžio) dėl ko automobilis nuriedėjo ir atsitrenkė į automobilį „BMW X5“. Eismo įvykio metu nukentėjo automobilį „BMW 320“ bandęs stabdyti vairuotojas.

Sekmadienį apie 03 val. 35 min. krašto kelyje Nr. 165 Šilalė–Šilutė (38 km), automobilio „VW Passat“ vairuotojas, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir užvažiavęs ant kelio atitvarų vertėsi. Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio vairuotojas.

Apie 23 val. 58 min. Tauragės r., Juodpetrių k., Sodų g., iš važiojančios transporto „VW Golf“, iššoko keleivis . Eismo įvykio metu nukentėjo keleivis.

Pirmadienį apie 13 val. 48 min. Vilniuje, Liepkalnio g., automobilio „Opel“ vairuotoja (80 m.), sukdama į kairę pusę, nepraleido priešinga kryptini važiojančios sunkiasvorės transporto priemonės „Scania“ ir su ja susidūrė. Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Opel“ vairuotoja.

Klaipėdos r., Kalotės k., Medelyno g., automobilio „BMW“ vairuotojas, nepasirinkęs saugaus greičio nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi. Eismo įvykio metu žuvo automobilio vairuotojas.

Apie 17 val. 29 min. Kretingos r., Pryšmančių k., Pievų g. neblaivus paspirtuko vairuotojas (3,72 prom.), nepasirinko saugaus greičio dėl ko nesuvaldė jo ir vertėsi. Eismo įvykio metu nukentėjo paspirtuko vairuotojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.