Praėjusios paros avarijose sužeisti 8 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad balandžio 11 d., antradienį, pirminiais duomenimis, 7 eismo įvykiuose sužeisti 8 žmonės, tarp jų 4 nepilnamečiai (2 dviračių vairuotojai, važiavę per pėsčiųjų perėjas, mopedo vairuotojas, keleivis). Viename įvykyje nukentėjo 2 asmenys.

Policija.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2023, 3:05 PM, atnaujinta Apr 12, 2023, 3:11 PM

Transporto priemonių susidūrimų atvejų – 6, apvirtimas važiuojamojoje kelio dalyje – 1. Miestuose – 6 įvykiai (Vilniuje – 3, Šiauliuose – 2, Marijampolėje).

Apie 7 val. 50 min. Šiauliuose, Gumbinės gatvėje, į sustojusį automobilį „Volvo C30“ atsitrenkė iš paskos važiavęs krovininis automobilis „Lecapitaine Fiat Ducato“ (iki 3,5 t), vairuojamas 19 metų vaikino. Nukentėjo pirmojo automobilio 39 metų vairuotoja.

Apie 12 val. 50 min. Vilniuje, Žalgirio gatvėje, iš automobilių stovėjimo aikštelės išvažiuodamas ir į kairę sukdamas automobilis „Mazda 323“, vairuojamas 69 metų vyro, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio motociklo „Ducati“ ir su juo susidūrė. Nukentėjo motociklo 34 metų vairuotojas.

Apie 13 val. Marijampolės savivaldybėje, Šunskų miestelyje, Varpo gatvėje, iš šalutinio kelio atbulas važiuodamas krovininis automobilis „Mercedes-Benz Sprinter“ (iki 3,5 t), vairuojamas 19 metų vaikino, atsitrenkė į pagrindiniu keliu važiavusį automobilį „Subaru Outback“. Jį vairavo ir nukentėjo 37 metų moteris.

Apie 15 val. 38 min. Vilniuje, Savanorių prospekto ir Sausupio gatvės sankryžoje, automobilis „Volvo V50“, vairuojamas 21 metų vaikino, užsidegus žaliam šviesoforo signalui iš pirmosios eismo juostos suko į dešinę pusę, tuo metu per pėsčiųjų perėją dviračiu važiavęs nepilnametis atsitrenkė į automobilį. Sužeistas dvirate transporto priemone važiavęs 15 metų paauglys.

Apie 16 val. 50 min. Šiauliuose, Architektų gatvėje, per pėsčiųjų perėją dviračiu važiavusį 11 metų berniuką kliudė automobilis „VW Jetta“, vairuojamas 44 metų moters. Pirminiais duomenimis, mažamečiui paskirtas ambulatorinis gydymas.

Apie 17 val. 52 min. Vilniuje, Ukmergės gatvėje, ties automobilių stovėjimo aikštele, 48 metų vyro vairuojamas automobilis „Toyota“, sukdamas į dešinę, kliudė tiesiai važiavusį mopedą „Piaggio“. Jį vairavo ir buvo sužeistas 15 metų paauglys. Teisę vairuoti nepilnametis turi.

Apie 18 val. Marijampolėje, Gedimino ir Stoties gatvių sankryžoje, staigiai stabdė ir važiuojamojoje kelio dalyje apvirto mopedas „SYM“. Nukentėjo 42 metų vairuotojas ir 7-erių keleivis.

Pirminiais duomenimis, per parą užregistruoti 45 eismo įvykiai, dėl neblaivių vairuotojų kaltės įvykių neįvyko.

14 atvejų, kai transporto priemonės susidūrė su gyvūnais (barsuku, briedžiu, elniu, stirnomis). 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.