Per plauką nuo tragedijos: lūžus tiltui Raseinių greitosios pagalbos automobilis pakibo virš upelio Gelbėti skubėjo ugniagesiai

Tik per laimingą atsitiktinumą niekas nenukentėjo trečiadienį Raseinių rajone sulūžus tiltui per upelį kaip tik tuo metu, kai juo važiavo greitosios pagalbos automobilis. Automobilis pakibo virš upelio, o gelbėti medikų skubėjo ugniagesiai.

 Įvykio vietoje.<br> Raseinių ugniagesių nuotr.
 Įvykio vietoje.<br> Raseinių ugniagesių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-04-13 09:46, atnaujinta 2023-04-13 13:24

Kaip pranešė Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, balandžio 12 d. apie 12 val. 06 min. Raseinių gelbėtojai buvo iškviesti į Nemakščių seniūniją, Jankiškės kaimą. Ugniagesiams buvo pranešta, kad greitosios pagalbos automobilis pakibo ant tilto per upelį, nes sulūžo tiltas.

Nurodytu adresu atskubėjus gelbėtojams paaiškėjo, kad vykęs iš iškvietimo Raseinių greitosios automobilis lūžus mediniam tiltui per upelį viena puse pakibo ant pakraščio, nukentėjusiųjų nebuvo.

Ugniagesiams teko šiek tiek pavargti, tačiau galiausiai automobilinės gervės ir pneumatinių oro pagalvių pagalba automobilis „Opel Movano“ nutrauktas ant važiuojamosios kelio dalies.

Nei žmonės, nei auutomobilis nenukentėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.