Vilniuje 10-metis paspirtukininkas pats „prisidavė“ policijai: apvertė vežimėlį su 7 mėn. kūdikiu

Vilniuje 10-metis pats paskambino policijai ir pasipasakojo apie savo nuotykius – važiuodamas elektriniu paspirtuku berniukas apvertė vežimėlį su 7 mėnesių kūdikiu.

Paspirtukas.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Paspirtukas.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 14, 2023, 4:04 PM, atnaujinta Apr 14, 2023, 6:17 PM

Pranešimas apie nelaimę Santaros g. penktadienį gautas apie 15 val. 36 min. Pagalbos telefonu buvo pranešta, kad 10-metis vaikas, važiuodamas paspirtuku, atsitrenkė į vežimėlį ir jį apvertė. Vežimėlyje buvo 7 mėnesių kūdikis.

Kad paspirtukininkas į kažką atsitrenkė, Vilniuje nėra neįprasta – tai kasdienybė. Tačiau viena detalė šioje istorijoje yra tikrai išskirtinė – apie įvykį policijai pranešė pats 10-metis paspirtukininkas.

Gavę pranešimą į įvykio vietą nuskubėjo policijos patruliai ir greitosios pagalbos medikai. Paaiškėjo, kad kūdikis vežimėlyje buvo prisegtas. Greitosios pagalbos medikai jį pasiėmė apžiūrai.

Po apžiūros, kūdikis išvežtas į ligoninę.

Tuo tarpu pareigūnai patvirtino, kad 10-metis važiavo elektriniu paspirtuku. Pagal Lietuvoje galiojančią tvarką, tokio amžiaus vaikams nėra leidžiama gatvėse naudotis elektriniais paspirtukais. Tad artimiausiu metu berniuko tėvų laukia pokalbis su pareigūnais.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.