Praėjusios paros avarijose sužeisti 6 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad balandžio 18 d., antradienį, pirminiais duomenimis, 6 eismo įvykiuose sužeisti 6 žmonės, tarp jų 3 nepilnamečiai. Miestuose – 4 įvykiai (Klaipėdoje, Plungėje, Šiauliuose, Vilniuje). Transporto priemonių susidūrimų atvejų – 5, užvažiavimų ant pėsčiųjų – 1.

Avarija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Avarija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-04-19 12:01, atnaujinta 2023-04-19 12:06

Apie 14 val. 10 min. Kauno rajone, Garliavoje, Vytauto gatvėje, į važiuojamąją kelio dalį įbėgęs vaikas atsitrenkė į važiavusį automobilį „Kia Sportage“, vairuojamą 38 metų moters. Nukentėjo 9 metų berniukas, jis nuvežtas į ligoninę.

Apie 14 val. 55 min. Plungėje, A.Jucio gatvėje, per pėsčiųjų perėją dviračiu važiavusį nepilnametį kliudė 73 metų moters vairuojamas automobilis „Peugeot 107“. Nukentėjo dviratės transporto priemonės 12 metų vairuotojas.

Apie 16 val. 43 min. Šilutės rajone, Barzdūnų kaime, krašto kelyje Kaunas–Jurbarkas–Šilutė–Klaipėda, iš šalutinio kelio išvažiuodamas automobilis BMW 530, vairuojamas 25-erių vyro, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio „Fiat Doblo“, vairuojamo 35 metų vyro, ir su juo susidūrė. Nukentėjo BMW 5 metų keleivis.

Apie 18 val. Šiauliuose, Bačiūnų gatvėje, iš degalinės aikštelės automobiliu „Ford Mondeo“ išvažiuodamas 50 metų vyras įvažiavo į pėsčiųjų ir dviračių taką ir sustojo prie kelio ženklo „Stop“. Tuo metu į automobilį atsitrenkė elektrinis paspirtukas, juo važiavo ir nukentėjo 26 metų vyras.

Apie 19 val. 30 min. Vilniuje, Paupio gatvėje, iš vidinio namo kiemo tarpuvartės išvažiuodamas automobilis „Volvo XC70“, vairuojamas 53 metų vyro, susidūrė su jam iš dešinės pusės šaligatviu važiavusiu dviračiu. Nukentėjo dviračio 37 metų vairuotoja.

Apie 19 val. 45 min. Klaipėdoje, Naujakiemio gatvėje, automobilis „Nissan Primera“ atsitrenkė į gatvės pakraštyje stovėjusį automobilį „Mercedes-Benz“. Nukentėjo „Nissan“ vairavęs 32 metų vyras.

Pirminiais duomenimis, per parą užregistruoti 52 eismo įvykiai. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 3 (Vilniuje – 2, Pasvalio rajone, rajoniniame kelyje Vaškai–Puodžiūnai).

Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais (avimi, briedžiu, stirnomis, usūriniu šuniu) atvejų – 9.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.