Policija patvirtina: Šventojoje netoli Ukmergės rastas nuo savaitgalio ieškoto jauno panevėžiečio kūnas

Ketvirtadienio vakarą Šventosios upėje Ukmergės rajone rastas mirusio vyro kūnas. Pirminiais duomenimis, tai gali būti nuo savaitgalio ieškotas jaunas panevėžietis.

 Šventosios upėje radus kūną įtariama, kad tai dingęs jaunas panevėžietis.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Šventosios upėje radus kūną įtariama, kad tai dingęs jaunas panevėžietis.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 18, 2023, 9:26 PM, atnaujinta May 20, 2023, 1:07 PM

Mirusio vyro kūnas apie 18 val. 15 min. pastebėtas Deltuvos seniūnijoje, per Leonpolio kaimą tekančioje Šventosios upėje. 

Įtarta, kad tai gali būti nuo savaitgalio ieškomas panevėžietis Lukas Kosmauskas (gim. 1997 m.). Kaip jau skelbė lrytas.lt, vaikinas gegužės 13 d. apie 11 val. išvyko iš Tilvyčio g. automobiliu „Mercedes-Benz“ ir dingo.

Artimiesiems pasigedus jauno vyro, policija paskelbė jo paiešką, o socialiniame tinkle „Facebook“ buvo sukurta grupė „Luko paieška“. Būtent čia visų pirma ir pasirodė informacija, kad vyras rastas, tačiau žinios liūdnos.

Vilniaus policijoje redakcijai patvirtino informaciją apie rastą kūną, tačiau pareigūnai teigė taip greitai negalintys patvirtinti, jog tai tikrai L.Kosmauskas. Esą tik atlikus privalomas procedūras ar ekspertizes tokią informaciją galima bus patvirtinti arba paneigti.

Tuo tarpu Panevėžio policija, kuri vykdė dingusiojo paiešką, vėlų ketvirtadienio vakarą patvirtino, kad rastas L.Kosmausko kūnas.

„Šį vakarą Ukmergės r., Leonpolio kaime, Šventosios upės įlankoje rastas vyro kūnas.

Tyrimo metu nustatyta, kad tai Luko Kosmausko (gim. 1997 m.) kūnas. Pirminės apžiūros metu išorinių smurto žymių nenustatyta. Pradedamas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Automobilis dar ieškomas“, – pranešė Panevėžio apskrities VPK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.