Keliuose – skaudžios avarijos: paspirtuku važiavęs vyras ir du motociklininkai patyrė sunkias traumas

Penktadienį per avarijas sunkias traumas patyrė motociklininkai ir paspirtuku važiavęs vyras.

 Per avarijas traumas patyrę paspirtukininkas ir du motociklininkai atsidūrė ligoninėse. <br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
 Per avarijas traumas patyrę paspirtukininkas ir du motociklininkai atsidūrė ligoninėse. <br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2023, 10:18 AM, atnaujinta Jun 17, 2023, 10:19 AM

Apie 13 valandą Panevėžyje, Vakarinė ir Savitiškio gatvių nereguliuojamoje sankryžoje 32 metų šio miesto gyventojas, važiuodamas elektriniu paspirtuku, kirto važiuojamąją dalį ir susidūrė su automobiliu „Audi“, vairuojamu 70 metų vyro.

Per avariją paspirtuko vairuotojui lūžo ranka, jis patyrė daugybinius kūno sumušimus, nubrozdinimus. Sužalotas vyriškis buvo pristatytas į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, abu vairuotojai buvo blaivūs. Šiuo metu vyksta ikiteisminis tyrimas. Policijos pareigūnai atkreipė dėmesį, jog paspirtuku važiavęs panevėžietis buvo neužsidėjęs nei šalmo, nei liemenės.

Penktadienį, apie 9 val. ryto Vilniuje, Nemenčinės plente, automobilį „Toyota RAV4“ vairavęs 45 metų vyras kliudė pagrindiniu keliu važiavusį motociklą.

Motociklas po stipraus smūgio nuslydo į priešingos krypties juostą. Jį vairavęs 25 metų jaunuolis paguldytas į ligoninę.

Penktadienį, po vidurdienio Mažaičių kaimo apylinkėse (Radviliškio r.) susidūrus motociklui „Yamaha“ ir automobiliui „Mitsubishi Space Star“, buvo sužeistas 30 metų motociklininkas, kuris taip pat paguldytas į gydymo įstaigą.

Tyrimų metu policija galutinai išsiaiškins avarijų kaltininkus, kuriems gali tekti stoti prieš teismą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.