Praėjusios paros avarijose žuvo vaikas, dar 8 žmonės buvo sužaloti

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad antradienį, liepos 4 d., užregistruoti, pirminiais duomenimis, 9 įskaitiniai eismo įvykiai. Žuvo mažametis pėsčiasis, sužeisti 8 žmonės. Miestų gatvėse – 7 eismo įvykiai (Vilniuje – 4, Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje).

 Praėjusios paros avarijose žuvo vaikas, dar 8 žmonės buvo sužaloti.<br> Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ nuotr.
 Praėjusios paros avarijose žuvo vaikas, dar 8 žmonės buvo sužaloti.<br> Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2023, 11:16 AM

Į įvykius pateko dviračio, elektrinio paspirtuko, mopedo, motociklo vairuotojai. Transporto priemonių susidūrimų atvejų – 6, po 1 atvejį – transporto priemonės nuvažiavimas nuo kelio ir užvažiavimas ant pėsčiojo. Esant šlapiai kelio dangai – 2 eismo įvykiai.

Apie 18 val. 46 min. Klaipėdos rajone, Šlapšilės kaime, 29 metų vyras, vairuodamas automobilį „VW Passat“ ir įvažiuodamas į namo kiemą, kliudė vaiką. Greitosios medicinos pagalbos darbuotojai įvykio vietoje konstatavo pusantrų metų berniuko mirtį.

Apie 7 val. 57 min. Vilniuje, Geležinio Vilko gatvėje, automobilio „VW Passat“ 41 metų vairuotojas, rikiuodamasis iš antrosios eismo juostos į trečiąją, nepraleido ja važiavusio motociklo „Honda“ ir jį kliudė. Po susidūrimo motociklas nuvažiavo nuo kelio, nukentėjo jį vairavęs 32 metų vyras.

Apie 9 val. 41 min. Kaune, Taikos prospekte, 70 metų vyro vairuojamas automobilis „Toyota RAV4“ nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Hyundai“ ir su juo susidūrė. Nukentėjo šį automobilį vairavusi 56 metų moteris.

Apie 14 val. 29 min. Vilniuje, Tuskulėnų gatvėje, automobilio „Škoda Superb“ 78 metų vairuotojas, išvažiuodamas iš gyvenamųjų namų kiemo ir kirsdamas dviračių taką, nepastebėjo iš dešinės važiavusio elektrinio paspirtuko. Juo važiavęs 23 metų vyras, vengdamas susidūrimo, staigiai stabdė, griuvo ir nukentėjo.

Apie 16 val. 31 min., lyjant, Šiauliuose, Pramonės gatvėje, vairuojamo mopedo „Piaggio“ nesuvaldė, su juo apvirto ir susižeidė 18 metų mergina.

Apie 16 val. 46 min. Vilniuje, Oslo gatvėje (link Lazdynų mikrorajono), į stabdžiusio BMW markės automobilio galą atsitrenkė krovininis automobilis „Mercedes-Benz Actos“, vairuojamas 60 metų Latvijos Respublikos piliečio. Nuo smūgio lengvasis automobilis atsitrenkė į kelio atitvarus. Sužeista ir į ligoninę pristatyta 34 metų vairuotoja.

Apie 17 val. 20 min. Vilniuje, Vytauto Nasvyčio ir Algimanto Nasvyčio gatvių sankryžoje, automobilis „Toyota RAV4“, vairuojamas 55 metų moters, susidūrė su dviračių taku važiavusiu dviračiu, jį vairavo ir nukentėjo 27 metų vyras.

Apie 21 val. 20 min. Trakų rajone, Kariotiškės kaime, rajoniniame kelyje Lentvaris–Kariotiškės–Raudonė (žvyrkelis), 19 metų vaikino vairuojamas automobilis „Audi A6“ įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Dacia Logan“, nukentėjo jį vairavęs 62 metų vyras.

Apie 21 val. 35 min. Panevėžyje, Parko gatvėje (danga šlapia), į sustojusį kairėn (kiemus) sukti automobilį „Toyota Yaris Verso“ atsitrenkė ta pačia krytimi važiavęs automobilis „BMW 3ER Reihe“, vairuojamas 19 metų vaikino. Nukentėjo „Toyotos“ 78 metų vairuotoja.

Pirminiais duomenimis, per parą – 40 eismo įvykių, dėl neblaivaus vairuotojo kaltės – 1 (Kėdainių rajono Pelėdnagių kaime).

Atvejų, kai transporto priemonės susidūrė su gyvūnais (stirnomis), – 11.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.