Praėjusios paros avarijose sužeisti 4 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad liepos 6-ąją, Valstybės (Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo) ir Tautiškos giesmės giedojimo dieną, ketvirtadienį, užregistruoti, pirminiais duomenimis, 4 įskaitiniai eismo įvykiai. Sužeisti 4 žmonės, iš jų 2 nepilnamečiai (dviračio vairuotojas ir pėsčiasis).

 Praėjusios paros avarijose sužeisti 4 žmonės.<br> I.Leleivaitės nuotr.
 Praėjusios paros avarijose sužeisti 4 žmonės.<br> I.Leleivaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 7, 2023, 12:17 PM

Apie 5 va;. 30 min. Kretingos rajone, krašto kelyje Kretinga–Skuodas, tiesiame ruože vairuojamo automobilio „VW Tiguan“ nesuvaldė 25 metų vyras. Automobilis nuvažiavo nuo kelio į dirbamos žemės laukus (pasėlius), atsitrenkė į tinklinę tvorą ir apvirto. Sužeistas vairuotojas paguldytas į ligoninę.

Apie 14 val. Panevėžyje, Žibučių ir Smėlynės gatvių sankryžoje (danga šlapia), 52 metų vyro vairuojamas „Volkswagen“ markės automobilis, iš šalutinio kelio sukdamas į dešinę, susidūrė su dviračiu. Nukentėjo juo važiavęs 12 metų berniukas (nepilnametis dviratininko saugos šalmo nesegėjo, nors pagal Kelių eismo taisykles jis tokio amžiaus vaikui privalomas).

Apie 14 val. 55 min. Panevėžyje, Statybininkų gatvėje, į važiuojamąją kelio dalį netikėtai įbėgusią 7 metų mergaitę kliudė taksi automobilis „Toyota Prius“, vairuojamas 58 metų vyro. Nukentėjo mažametė eismo dalyvė.

Apie 19 val. 20 min. Kaune, Jonavos gatvėje, automobilis „Peugeot 5008“, vairuojamas 43 metų vyro, partrenkė pėsčiąją, įėjusią į važiuojamąją kelio dalį iš už stovėjusio automobilio. Sužeista neblaivi 45 metų moteris nuvežta į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, per parą – 48 eismo įvykiai. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 3 (Kretingoje, Vilniuje, Panevėžio rajone (krašto kelyje Daugpilis–Rokiškis–Panevėžys).

Atvejų, kai transporto priemonės susidūrė su gyvūnais (barsuku, briedžiu, lape, usūriniu šuniu, stirnomis), – 24. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.