Policija prašo pagalbos: išėjęs pasivaikščioti prie upės Vilniaus rajone dingo 15-metis

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus r. policijos komisariato pareigūnai ieško dingusio be žinios nepilnamečio (gim. 2007 m.).

Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vilniaus apskrities VPK

Jul 12, 2023, 1:36 PM, atnaujinta Jul 13, 2023, 4:44 PM

Šių metų liepos 10 d. apie 18 val. 20 min. penkiolikmetis išėjo iš dirbtuvių, Vilniaus r., Lavoriškių seniūnijoje, Slabados kaime, pasivaikščioti prie upės ir iki šiol negrįžo. Nepilnametis su savimi telefono neturi, jo buvimo vieta nežinoma.

Paauglio požymiai: apie 170 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, tiesių ilgų, žemiau ausų, šviesiai rudų plaukų. Išeidamas mūvėjo juodas „m-tac“ taktines kelnes, vilkėjo raudonus marškinėlius su užrašu „Lrytas“, avėjo juodus su baltu padu ir baltais raišteliais sportinius batelius „Converse“ be auliukų, buvo su „m-tac“ rusvai žalsva (chaki spalvos) kepure su snapeliu.

Žinančius apie nepilnamečio buvimo vietą ar jį mačiusius, policija prašo informuoti Vilniaus apskrities VPK Vilniaus r. PK 1-ojo veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Zenoną Drozd, tel. 8 605 60888 arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.